GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 135

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
590,3K
Sayfa
135/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evet yeni gelmiş, son 6 takıma 30 m euro ayırmışlar. Konferans geliri ile UEL arasındaki fark da açılmış.

TS Ahmetcanla bu mevzudan yok yere 15 m euro kazanmış oldu.
Ciddi bir gelir. İnsanlar şampiyon olmanın bir anlamı kalmadı, ikinicilik ile arasında fark yok artık diyor ama 8.5m€ bile çok iyi bir para

Taylan, Soner denilen saçma herifin yerine her türlü oynar Konya'da.

Ahmed zaten takımın lideri, Taylan rol oyuncusu olabilir.
Soner'de iş yapıyor Keramettin ama ikisi farklı tipte oyuncular. Soner biraz daha süpürücü ama arada hücumda da ekstra işler yapabiliyor. Taylan Konya'da daha farklı bir role bürünür ona katılıyorum. Hücum ve oyun kurma konusunda daha önde.

Duyduğum kadarıyla ve aldığım bilgiye göre Konya'ya yakın dediler. Belki kiralık gider orasını tam bilemiyorum.

biz buraya şova gelmedik.tam 3 aydır sesleniyorum size, hala burda aynısınız.siz böyle mi geldiniz bu nöbete?ciddiyetinizi koruyarak geldiniz.inşallah beni yanıltırsınız.o şovu icardiyle,mourayla yapıyosunuz.siz Galatasaray takımı eksiksiz sahaya cıkmak zorundasınız.23.şampiyonluga oynuyoruz,şampiyonluga.

Ciddi bir gelir. İnsanlar şampiyon olmanın bir anlamı kalmadı, ikinicilik ile arasında fark yok artık diyor ama 8.5m€ bile çok iyi bir para
Rusya mevzusu olmasa o turdan başlayamayacaklardı ama, bayağı şanslılar yav. ŞLde maç da kazanamazlardı şimdi UELde maç kazanarak ŞL gelirine yaklaşabilirler.

Seneye 4 eleme oynanacak ekstra bir şey olmazsa, elemeye çıkıcam da 5 m euro gelsin diye oynanır en kötü :asd:

biz buraya şova gelmedik.tam 3 aydır sesleniyorum size, hala burda aynısınız.siz böyle mi geldiniz bu nöbete?ciddiyetinizi koruyarak geldiniz.inşallah beni yanıltırsınız.o şovu icardiyle,mourayla yapıyosunuz.siz Galatasaray takımı eksiksiz sahaya cıkmak zorundasınız.23.şampiyonluga oynuyoruz,şampiyonluga.
Bir süre internete ara versen iyi olacak gibi

köpek.gif

Rusya mevzusu olmasa o turdan başlayamayacaklardı ama, bayağı şanslılar yav. ŞLde maç da kazanamazlardı şimdi UELde maç kazanarak ŞL gelirine yaklaşabilirler.

Seneye 4 eleme oynanacak ekstra bir şey olmazsa, elemeye çıkıcam da 5 m euro gelsin diye oynanır en kötü :asd:
Para paradır, zorlamak gerek 😄 Şu durumumuz tam rezillik, yapmak zorunda olduğumuz hesaplara bakın 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt