Persembe gun insallah.Icardi geldi mi?
Her pozisyonda doğru hareketi yapmayanları tespit edip 3'e 5'e bakmadan yollamalı konusunda hak veriyorum. Abdulkerim'i de ilk maçta hemen yollayacaktık mesela. Yerlerine birer oyuncu çekersek şampiyonuz. Çekmek önemli.Olur mu ya Kerem bu takımın en iyi topçusuAdamın yaptığı tek olumlu hareket yok hala topçularımızı gömmeyelim diyenler var. Taylan'ı da böyle şişirdiniz şimdi gitsin diye dua ediyorsunuz. Futbolcuyu bu kadar şımartan başka bir millet yoktur.
Allah aşkına bir şey soracağım. Türkiye'de derbiler ve bir iki anadolu takımları (Ads ve Alanya) hariç hangi takım zaten açık oynuyor ki? Daha ne kadar önde oynayacağız. Kapanan takımlara karşı Kerem ne yapıyor? Aldığı her topu kaptırıyor pas oyununda yok şut çekilecek yerde pas pas verilecek yerde şut çekiyor. Yani tüm takım değişti bir tek Kerem değişmedi. Topu önde oynuyoruz zaten sıkıntı burada kilidi açamıyoruz. Şu an elinde Nkodou ya da Valencia bunları da geçtim Onyekuru olsa bile en az 3-4 gol daha fazla atmıştık. Kerem'in bu kötü oynunu ve ruh halini görmeye başlayın artık.Kanatların iş yapabilmesinde orta sahaların ve santraforun top tutma, vizyon ve oyun yönlendirmesi iyi olmalı.. Yunus ve Kereme sallanacak bir durum yok. topları nerede aldıkları, nasıl aldıkları önemli. oyunu daha önde oynamayı başarabilirsen o zaman ne oldukları belli olur.
Alternatifsiz olmak çok iyi gelmiyor bu oyunculara. Yerli kuralının en sıkıntılı kısımlarından.Kerem 3-4 maç yedek başlasın bakalım belki silkenelenir, kendine gelir.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
35lik adam 70 metre depar atıyor kerem bey koşmuyor bile bariz sabote ediyor takımı sonra eleştirmeyin.O konuşulan premier ligdeki alabileceğimiz kanat o pozisyonu coktan golle sonuçlandırmıştı.Olur mu ya Kerem bu takımın en iyi topçusuAdamın yaptığı tek olumlu hareket yok hala topçularımızı gömmeyelim diyenler var. Taylan'ı da böyle şişirdiniz şimdi gitsin diye dua ediyorsunuz. Futbolcuyu bu kadar şımartan başka bir millet yoktur.
Direkt rezerve gitsinKerem 3-4 maç yedek başlasın bakalım belki silkenelenir, kendine gelir.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 yerliyi genel olarak bir yere dizemeyiz zaten reis. Yerli futbolcu olarak dünya genelinde alınabilecek zaten 3-4 kişi var. Şu yabancıyla karşılaştırdığımda net bunu seçerim diyebileceğimiz yerli futbolcu neredeyse yok.3 yerliyi yanlis mevkilere dizdik. Sinir degismedikce sampiyonlugu zor goruyorum
Kerem kesiği yemeli. Cidden çok simarmis. Ben iyice ayar olmaya başladım bu çocuğa.Yunus gerek oyun aklı gerekse yetenek olarak Kerem'den 10 kat daha üstün. İkisi de bizim topçumuz ikisi de yetenekli ama Kerem'in yeteneği kısıtlı ve oyun görüşü çok çok düşük. Üzerine bir de egosu eklenince çekilmez bir hal alıyor. Buna rağmen hala aynı şekilde oynatmaya devam edip Kerem'e aslansın oğlum yaparsın sen diye baskı yüklemenin de anlamı yok. Övüldüğü kadar hatalarının da söylenmesi ve buna göre sahada hareket etmesi gerekiyor. Yoksa o hayalleri yerine seneye yabancı kuralı kalkınca kendisini Antep'te bulmasın.