GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 15

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588,3K
Sayfa
15/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer gelecek ama taraftarın "transfer gelmezse bu kadroyla b.ka batacağız" psikolojisinden kurtulması lazım.

Kerem geçen sene ilk 9 maçta sadece 1 gol atmıştı. En formsuzlardan gözüken o ve Seferovic bile bir anda toparlayıp golleri sıralayabilir. Fizik olarak bir aşamayı geçerler, ne oldu bu adamlara dersin. Kötü gideni çöp yerine koyup hemen ıslık moduna, değişmezse öleceğiz moduna geçmeye gerek yok bence. Ki oyuncu da gelecek kadroyu genişletme adına belli ki.

Bolotelli’yi alın Yunus ona 15 tane rahat attırır. Bizim sıkıntımız forvette oynayan adamın hortlak gibi dolaşması. Sağlam bir golcü alıp Kerem’in yerine de bir adam takviyesi ile gayet başarılı oluruz

Olur mu ya Kerem bu takımın en iyi topçusu :D Adamın yaptığı tek olumlu hareket yok hala topçularımızı gömmeyelim diyenler var. Taylan'ı da böyle şişirdiniz şimdi gitsin diye dua ediyorsunuz. Futbolcuyu bu kadar şımartan başka bir millet yoktur.
Her pozisyonda doğru hareketi yapmayanları tespit edip 3'e 5'e bakmadan yollamalı konusunda hak veriyorum. Abdulkerim'i de ilk maçta hemen yollayacaktık mesela. Yerlerine birer oyuncu çekersek şampiyonuz. Çekmek önemli.

Kanatların iş yapabilmesinde orta sahaların ve santraforun top tutma, vizyon ve oyun yönlendirmesi iyi olmalı.. Yunus ve Kereme sallanacak bir durum yok. topları nerede aldıkları, nasıl aldıkları önemli. oyunu daha önde oynamayı başarabilirsen o zaman ne oldukları belli olur.
Allah aşkına bir şey soracağım. Türkiye'de derbiler ve bir iki anadolu takımları (Ads ve Alanya) hariç hangi takım zaten açık oynuyor ki? Daha ne kadar önde oynayacağız. Kapanan takımlara karşı Kerem ne yapıyor? Aldığı her topu kaptırıyor pas oyununda yok şut çekilecek yerde pas pas verilecek yerde şut çekiyor. Yani tüm takım değişti bir tek Kerem değişmedi. Topu önde oynuyoruz zaten sıkıntı burada kilidi açamıyoruz. Şu an elinde Nkodou ya da Valencia bunları da geçtim Onyekuru olsa bile en az 3-4 gol daha fazla atmıştık. Kerem'in bu kötü oynunu ve ruh halini görmeye başlayın artık.

Baba bir kanat gelir icardi gelir Mertens icardi çift forvet yaparsın o zaman başarılı olursun işte mesela bu şekil bir kadro

Okan
Boey Nelsson Abdulkerim Kazım
Torreira Mitsjö
Dubois Mertens Depay
İcardi

Dubois kanatta olabilir

Olur mu ya Kerem bu takımın en iyi topçusu :D Adamın yaptığı tek olumlu hareket yok hala topçularımızı gömmeyelim diyenler var. Taylan'ı da böyle şişirdiniz şimdi gitsin diye dua ediyorsunuz. Futbolcuyu bu kadar şımartan başka bir millet yoktur.
35lik adam 70 metre depar atıyor kerem bey koşmuyor bile bariz sabote ediyor takımı sonra eleştirmeyin.O konuşulan premier ligdeki alabileceğimiz kanat o pozisyonu coktan golle sonuçlandırmıştı.

------------------Muslera
-‐----‐Nelsson-------- Abdül
Dubois------Torreira------Kazım
----------Midçö-------Oliveira
---------‐--------Yunus
---------Mertens
----------------------Seferovic

Kanat şart değil. Maçlar başlamadan önce de bunu savunuyordum hatta linç yemiştim nasıl kerem, yunus varken kanatsız çıkalım diyorum diye maalesef hala aynı yerdeyim. Bu sistemi bu takım oynayabilir. Baklava 4-4-2 - 99/00 GS-

Ha alırsın kanat gibi kanat amenna da, yok işte, elde bu var.

Yunus'a bile laf söylenmesi sosyal medyanın ne denli çöplük bir oluşum haline geldiğinin güzel bir göstergesi.

Yunus Mertens'ten sonra takımda en ne yaptığını bilen ve en faydalı adam konumunda şu an.
Adanaspor'da muazzam bir dönüşüm geçirmiş. Bu işte teknik direktör dokunuşudur.
Nerde basit oynaması, nerde extra iş yapması gerektiğini son derece iyi geliştirmiş ve çoğu Türk oyuncuda olmayan çevre kontrolü yeteneğine de sahip.

Kerem muhtemelen bu yüzden hiçbir zaman bir üst seviyeye ulaşamayacak mesela. Oyun bilgisi yok, çevre kontrolü yok, tamamen ezbere oynuyor.

Yunus gerek oyun aklı gerekse yetenek olarak Kerem'den 10 kat daha üstün. İkisi de bizim topçumuz ikisi de yetenekli ama Kerem'in yeteneği kısıtlı ve oyun görüşü çok çok düşük. Üzerine bir de egosu eklenince çekilmez bir hal alıyor. Buna rağmen hala aynı şekilde oynatmaya devam edip Kerem'e aslansın oğlum yaparsın sen diye baskı yüklemenin de anlamı yok. Övüldüğü kadar hatalarının da söylenmesi ve buna göre sahada hareket etmesi gerekiyor. Yoksa o hayalleri yerine seneye yabancı kuralı kalkınca kendisini Antep'te bulmasın.

Yunus gerek oyun aklı gerekse yetenek olarak Kerem'den 10 kat daha üstün. İkisi de bizim topçumuz ikisi de yetenekli ama Kerem'in yeteneği kısıtlı ve oyun görüşü çok çok düşük. Üzerine bir de egosu eklenince çekilmez bir hal alıyor. Buna rağmen hala aynı şekilde oynatmaya devam edip Kerem'e aslansın oğlum yaparsın sen diye baskı yüklemenin de anlamı yok. Övüldüğü kadar hatalarının da söylenmesi ve buna göre sahada hareket etmesi gerekiyor. Yoksa o hayalleri yerine seneye yabancı kuralı kalkınca kendisini Antep'te bulmasın.
Kerem kesiği yemeli. Cidden çok simarmis. Ben iyice ayar olmaya başladım bu çocuğa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt