GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 24

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588,5K
Sayfa
24/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens geldiği gün Kerem'i hem defansif görevleri ve pozisyon alma zorunlulukları dolayısıyla hem de ofanstaki alan kullanımı çakışması sebebiyle rakip kaleden uzaklaştırdık. Bu yüzden Kerem tesadüf gelişecek birkaç istisna pozisyon hariç kontralara böyle kendi ceza sahası önünden başlar. Yerleşik hücumda da çizgide etkisiz olacağı alanlarda topla buluşup top ezer durur. Hazırlık maçlarında Kerem'i Seferovic'e yakın konumlandırıyorduk. Yavaş yavaş da yeniden ritmini bulmaya başlayacak gibiydi. Yıldız transferi ayağına hücum planlarımız değişti. Hayır elbette normalde sistemi Kerem'in verimini düşünmeden Mertens'i alabilirsin ama 3 yerli oynatma zorunluluğu yüzünden biraz onu da düşünmeye mecburduk maalesef.

Bu yazdıklarım Kerem kadar olmasa da Yunus için de geçerli. O da rakip kaleden daha uzak oynamak zorunda kalıyor. Çizgideki dar alandaki tekniği daha iyi olduğundan Kerem kadar top ezmiyor ama onun da verimini aslında düşürdük.
Hocam haklısın ama mertens çoğu hücumda ortaya kaydiginda da keremde bir hareket yoktu. İşin komiği defansif aksiyonlardan kaynaklı bu durum desek, mertens onun kanadını keremden kat be kat daha çok savundu. Okan hocanın hücum oyuncularını çok yanlış kullandığı konusunda hemfikirim ama keremin bariz canı istemediği için ya da çok formsuz olduğu için oynamadigini düşünüyorum. Hiç oyunda yok. Oyunda olmadığı gibi alternatifi olmadığı için oyundan da alınmıyor. Geçen seneki Babel bile olsa forma korkusundan kipirdanir diye düşünüyorum.

Eleştiri ayrıdır. 2 sene önce herkes Kerem oynasın derken o günden beri eksiklerini söylüyorum.

Lakin defolsun gitsin demek, hakaret etmek, değersizleştirmek Galatasaray armasını taşıyan kimseye yapılmamalı. Oyuncu gider istediğini dersin ki bilerek oynamamazlık da yapmıyor, Kerem rol oyuncusu hiç olmadı bu yaşına kadar ve zorlanması doğal yine de dün 3 net pozisyonun içindeydi.

şimdi biz u21 kuralında genc bi solbek alsak,yerli sayılyo ilk 11de başlayınca öyle mi?bu çok iyi bi avantaj.scout ekibi bulsa ya birini?

Cengiz ünderin oyununa lafim yok ama hal ve hareketleri rahatsiz edici.Yabanci siniri olmasa gelmesini istemezdim acikcasi ama bu durumda gelse iyi olur.

Keremin sorunu psikolojik.gol ve asist yapsa hemen duzelecek bi profil.kolay aslinda keremi kazanmak.gaza gelmesi ve takim icin oynamasi lazim
Bunun olmasi icin taraftarinda durusu degismeli yoksa gram fayda gelmez. Taraftar bitirme politikasina devam ederse satilmasi daha faydali olur. 2008 ilk haftalar ayinisi servete yapildi sonra tribün akillandi ve destek vermeye basladi. Sonuc sampiyonluk.

Eleştiri ayrıdır. 2 sene önce herkes Kerem oynasın derken o günden beri eksiklerini söylüyorum.

Lakin defolsun gitsin demek, hakaret etmek, değersizleştirmek Galatasaray armasını taşıyan kimseye yapılmamalı. Oyuncu gider istediğini dersin ki bilerek oynamamazlık da yapmıyor, Kerem rol oyuncusu hiç olmadı bu yaşına kadar ve zorlanması doğal yine de dün 3 net pozisyonun içindeydi.
her maç ya pozisyona giriyor ya pozisyona sokuyor.bunlar skora yansısa kral olur zaten.

antalya macında vurusu direkten döndü
giresun macında döndü vurdu,kaleci cıkardı
umraniye macında yaya güzel pasları cıkardı ve seferovic mukemmel asistini yedi
trabzon macında net bir fırsat kacırdı

birazda şans ve odaklanma işi.fbde king geldi çöp denildi,valencia yollanacaktı.ama rakiplerin ikramları ama pozisyonların kıymetini bilmeleri şimdi durumu farklılastırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt