Mert Erdaloglu
10 Numara!
Yükleme yorgunluğu diye birşey gerçek mi? bence uydurulmuş birşeye benziyor varsa bile premier ligde karşılığını alırsın bizde inanmıyorum.
Transfer sezonu sonrası kafasını daha net sahaya verecektir. Takımda 1 gol -asist yapsa gerisini getirecek oyuncular var bazen böyle bir sendromu yaşıyor oyuncular.Eleştiri ayrıdır. 2 sene önce herkes Kerem oynasın derken o günden beri eksiklerini söylüyorum.
Lakin defolsun gitsin demek, hakaret etmek, değersizleştirmek Galatasaray armasını taşıyan kimseye yapılmamalı. Oyuncu gider istediğini dersin ki bilerek oynamamazlık da yapmıyor, Kerem rol oyuncusu hiç olmadı bu yaşına kadar ve zorlanması doğal yine de dün 3 net pozisyonun içindeydi.
Dün takımı beğendim, Ümraniye maçının ikinci yarısındaki gelişim artarak devam ediyor.Bu bir süreç,daha iyi olacağına dair inancım arttı TS maçından sonra.Her şeyden önemlisi takım sağlam ve oturaklı görüntü veriyor.Uzun vadede hep zirvede yer alır bu anlayış.Genel olarak eksikleri şöyle:
1-Herkesin söylediği Kerem+Yunus kanatları etkisiz.Ancak herkesin gözden kaçırdığı ikisi aynı tip adamlar (içeriye kat edip şutu kovalayan hızlı kanat).Bu tarz oyunda birisinin pasör kanat olması lazım (Fegilu,Gezzal vb.). Terazinin kefeleri gibi hangisi yedek kalırsa diğerinin performansı tavan yapar.Ben Yunus 'u oynatirim.
2-Van Anhold fiziksel olarak bitik, Kerem'le karşılıklı olarak destek alamadıkları için ikisi de sahada çok kötü gözüküyor.Merten'i kanada çekerek ya da Kazimcan 'a şans vererek durum dengelenebilir.
3-Seferovic tek santrafor oynayamiyor,Gomis ile başlayıp ikinci yarı Seferovic 'e şans vermek gerekir.Boylece maçları ilk yarıda kırabiliriz.Uzun vadede transfer şart o bölge için.Keske Muhammed gitmeseydi, pasör bir orta saha ile daha daha efektif olurdu.
4-Okan Hoca 'nin kadrodan birkaç dokunuşla yeni şeyler de çıkarması lazım.Özellikle yabancı sınırı elimizi kolunuzu bağlıyor.Kalede Okan,ileride Barış Alper, kenarda Kazimcan,Emre Kılıç vs. elimizin güçlenmesi gerekir.
5-Fiziksel durum yetersiz.Nasil çalıştılar bilmiyorum ama takımla çalışmayan Boey en diri adam.Yeni gelen Mertens'i görünce eldeki genç yerliler gözüme batıyor.
Geleni geceni iceri sokacak bir profil lazim Icardi mi degil mi bilmem.Icardi bize lazım olan profil mi?
Iceri sokamama.sorunu ne olabilir?Mertens gibi bitiriciliği muazzam olan adam bile atamadı yahu, prime sorun gerçekten bitiricilik mi?
bi şeyi de bil artık o kadar okuyosun forumu hiç mi öğrenemedin onlarca üye var futbol bilginiGeleni geceni iceri sokacak bir profil lazim Icardi mi degil mi bilmem.
Kerem iyi savunma yapmadı bu maç zaten Mertens onun tarafını kapadı. Olivera gayet iyiydi savunma kısmında hücumda da 4 tane anahtar pas verdi.mertensin bu kadar savunma katkısı yapması kerem yunus ve tabiki hepsinden new casper oliveiranın yeterince iyi savunma işi yapmadıklarını da gösteriyor
Erden baskan hani her zerrede biz vardik? Hic sesimiz cikmiyor. Cikmadikcada tepemize biniyorlar. Topcularimiz da ayni hic itiraz yok. Vur ensesine al lokmasini takiliyorlar
bi şeyi de bil artık o kadar okuyosun forumu hiç mi öğrenemedin onlarca üye var futbol bilgin
Keremin yerine birinin alınması şart, sen ne diyorsun bu hususta sevgili renkdasim?Yahu yeter be kardeşim. Transfer konusunu okuyayım diye giriyorum, 20-30 sayfa Kerem aşağı Yunus yukarı. Yuh beee.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
şimdi biz u21 kuralında genc bi solbek alsak,yerli sayılyo ilk 11de başlayınca öyle mi?bu çok iyi bi avantaj.scout ekibi bulsa ya birini?
haklı bir serzeniş.Şuda göründü ki Boey fizik,kondisyon olarak bütün takımın üstünde. Ve görüldü ki biz sezona iyi çalışamamışız.
Kerem iyi savunma yapmadı bu maç zaten Mertens onun tarafını kapadı. Olivera gayet iyiydi savunma kısmında hücumda da 4 tane anahtar pas verdi.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi