GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 32

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588,6K
Sayfa
32/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleştiri ayrıdır. 2 sene önce herkes Kerem oynasın derken o günden beri eksiklerini söylüyorum.

Lakin defolsun gitsin demek, hakaret etmek, değersizleştirmek Galatasaray armasını taşıyan kimseye yapılmamalı. Oyuncu gider istediğini dersin ki bilerek oynamamazlık da yapmıyor, Kerem rol oyuncusu hiç olmadı bu yaşına kadar ve zorlanması doğal yine de dün 3 net pozisyonun içindeydi.
Transfer sezonu sonrası kafasını daha net sahaya verecektir. Takımda 1 gol -asist yapsa gerisini getirecek oyuncular var bazen böyle bir sendromu yaşıyor oyuncular.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav ne lojistigi 20 tane veledi kaldirip baska bir sehre gondermeyecek kadar aciz mi bu kulüpler.

Sanki buyuk organizasyin yapuyorlar ds ineklerin otladigi sahalarsa top oynamaya calisiyor millet.

Dün takımı beğendim, Ümraniye maçının ikinci yarısındaki gelişim artarak devam ediyor.Bu bir süreç,daha iyi olacağına dair inancım arttı TS maçından sonra.Her şeyden önemlisi takım sağlam ve oturaklı görüntü veriyor.Uzun vadede hep zirvede yer alır bu anlayış.Genel olarak eksikleri şöyle:
1-Herkesin söylediği Kerem+Yunus kanatları etkisiz.Ancak herkesin gözden kaçırdığı ikisi aynı tip adamlar (içeriye kat edip şutu kovalayan hızlı kanat).Bu tarz oyunda birisinin pasör kanat olması lazım (Fegilu,Gezzal vb.). Terazinin kefeleri gibi hangisi yedek kalırsa diğerinin performansı tavan yapar.Ben Yunus 'u oynatirim.
2-Van Anhold fiziksel olarak bitik, Kerem'le karşılıklı olarak destek alamadıkları için ikisi de sahada çok kötü gözüküyor.Merten'i kanada çekerek ya da Kazimcan 'a şans vererek durum dengelenebilir.
3-Seferovic tek santrafor oynayamiyor,Gomis ile başlayıp ikinci yarı Seferovic 'e şans vermek gerekir.Boylece maçları ilk yarıda kırabiliriz.Uzun vadede transfer şart o bölge için.Keske Muhammed gitmeseydi, pasör bir orta saha ile daha daha efektif olurdu.
4-Okan Hoca 'nin kadrodan birkaç dokunuşla yeni şeyler de çıkarması lazım.Özellikle yabancı sınırı elimizi kolunuzu bağlıyor.Kalede Okan,ileride Barış Alper, kenarda Kazimcan,Emre Kılıç vs. elimizin güçlenmesi gerekir.
5-Fiziksel durum yetersiz.Nasil çalıştılar bilmiyorum ama takımla çalışmayan Boey en diri adam.Yeni gelen Mertens'i görünce eldeki genç yerliler gözüme batıyor.

Hala yükleme yapılan antrenmanlar vardı son 1-2 haftaya kadar. Mertens kamp görmedi. Boey de görmedi. Bu ikisinin diri olması tesadüf olamaz sanırım.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Herif orada sike yapamayip lig sonunds 20 puanla sezonu kapatacagini gordugu icin bana ne oynamam moduna girmiş.
U19 sallanmiyordu bunu önemsiyor bazi kulupler

Kerem iyi savunma yapmadı bu maç zaten Mertens onun tarafını kapadı. Olivera gayet iyiydi savunma kısmında hücumda da 4 tane anahtar pas verdi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

oliveira ikili ortasahada fazlasıyla yumuşak kalıyor

oyun kurulumunda iyi adam zaten, toptan kaçmıyor da boşa çıkıp alıyor

ama yaptıkları kayda geçtiği için defansif yönü de iyi zannediliyor oysa yapmadıkları daha çok

onun olduğu taraftan iç pozisyonundan çok rahat geliyor rakipler

3lü oynarsa daha iyi olur gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt