Mehmet Tastemir
10 Numara!
Sanami soracaklarHY: "Depay yazıp durmayın, Depay ile alakali hiçbir şey duymadım ben."
Sanami soracaklarHY: "Depay yazıp durmayın, Depay ile alakali hiçbir şey duymadım ben."
Bu da olur, gelsinhoca farklı tarzda bir santrafor istiyorum demişti h.o
![]()
Kelechi Iheanacho - Oyuncu profili 24/25
Kelechi Iheanacho, 28, Nijerya ➤ Sevilla FC, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 9.00 mil. € ➤ * 3 Eki 1996, Imo, Nijeryawww.transfermarkt.com.tr
Sergen sen böyle iddialı konuşunca ben tırsıyorum.Icardi gelecek iste,maas detayi vs halledilince.baska alternatif yok
Yabanci basinin yazdigini söylüyorum,baska adam kalmadi.haluklar yazinca niye tirsmiyosunSergen sen böyle iddialı konuşunca ben tırsıyorum.
EvetIcardiyi fransizlar yazdi zaten.avrupada her yerde kapandi transfer dönemi.daha ne beklemesi,bekletmesi?hala su 2 gerizekaliyi taşıyıp amaciniz küfür ettirip ceza aldirmak mi
Dy leri kim takar? Yanlış anlaşılmasın dinç yürekli kısaltmasıYabanci basinin yazdigini söylüyorum,baska adam kalmadi.haluklar yazinca niye tirsmiyosun

Başıma bir şey gelmeyecekse, Icardi'yi tercih ederim..Bu adamlar ilkten ne icardisi ya diyenler. İçeriden bilgi aldıklarını düşünmüyorum, alamadıkları için böyle olumsuz pompalıyorlar ha bire.
İcardi olmuşsa neyi bekletecez, daha iyisi Ronaldodur zaten şu saatten sonra gsdfgsd