GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 413

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589,7K
Sayfa
413/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omarın açıklama yalan dolan bu arada muhtemelen

en ufak teşekkür vs edilmemiş

hainlik yaptığı açık gittik norveçlinin bile arabını bulduk cidden tebrik ediyorum ulu gs yönetimlerini

Bunu hep diyoruz hatta Harit vs diyenler vardi. Kuzey Afrika & Arap diyarlarindan uzak durmaliyiz. yok iste adamlarda ahlak yok haa aliyorsak ek/ozel maddeler eklenmeli.. Performans olur, sari/kirmizi kart sartlari olur, kamp ve zaman yonetimi olur, olur da olur..

Kimse kusura bakmasında sezon başında adama seninle ilgili planlarım var kalacaksın vs. dersen sonra son gün veya 3-5 gün kala git dersen o da parasını ister. Okan yani teknik ekip veya yönetim ama çok net planlama hataları yapıyoruz. Boey olayı resmen fiyasko ve ilerisi için beni ciddi şekilde korkutuyor.

Ha biz hacı baba tekkesi değiliz Omar'a bakmak zorunda değiliz ama yapıyoruz böyle mallıklar. R. Madrid hiçbir efsanesine sahip çıkmadı direkt kapıya koydu. Ulan Raul bile futbolu orada bırakmadı. Xavi, İniesta falan filan liste uzar gider... Biz napıyoruz? Bizim evladımız yok bilmem ne? Bu konularda net profesyonel bakacaksın olaya. Hata kendine ait gözünü çıkardı tak fesih hiç duygusal davranmaya gerek yok. Hadi hemen kesmedin 6 ay baktın gerekli işlemleri yaptın sonra yol ver temizden.

Camia olarak oyuncu kısmına haddinden fazla değer verdiğimizi düşünüyorum geçen sene takım onuncu sırada Antalya'yı yenmiş tribünde oyuncularla kutlama falan yapıyor vs. Omar güzel ders verdi bence bu saatten sonra kimsenin gözünün yaşına bakmak yok işini yapmayan aynı şekil muamelesini görsün.
twitterda adamın arkasından güzelleyip teşekkür ediyorlar :)) şaka gibi

Camia olarak oyuncu kısmına haddinden fazla değer verdiğimizi düşünüyorum geçen sene takım onuncu sırada Antalya'yı yenmiş tribünde oyuncularla kutlama falan yapıyor vs. Omar güzel ders verdi bence bu saatten sonra kimsenin gözünün yaşına bakmak yok işini yapmayan aynı şekil muamelesini görsün.
imparator'u andık yine çok şükür..

Tarık Üstün (eski bir menejerdir) şimdi anlattı İcardi görüşmelerini.Paris 4 verin tamam demiş, ufak pürüzler var diyor.Simdi FB işin içinde yok, Galatasaray 3 veriyor ama 3.5-4'e çıkacaklar ve bu transferi bitirecekler dedi.
bende tam bunu diyecektim psg bedava oyuncu bırakmaz mutlak para istiyordur şimdiye kadar öyle algı yaptılarki sanki psg bedava bırakacak tüm sorun oyuncudaymış gibi
adamlar 33 yasındaki gueye icin bile 10 milyon aldılar

Bence listede gelecek isimler ve gidecek isimler Teknik ekip-yönetim bazında netleştiği için rahat pozisyon alıyorlar. Tahminimce 3-4 transfer 2-3 gün içerisinde açıklanır ve sırayla gelirler. Pazarlıklar falan da devam etmiyordur. 20 gündür yapılan pazarlık yapılmıştır zaten alınacak oyuncularla. Bir tek Icardi'yi son gün beklemiş olabilirler. Aceleci ve plansız davranıyolar demek için şu son 1 haftayı beklemek gerek sanki. Icardi dışında çıkan isimlerle ilgili kulüpten çıt çıkmadı. Bu gizlilik hali güven veriyor bana. Bir plan dahilinde davrandıklarını düşünüyorum.

Son güne transfer kalacağını ise düşünmüyorum. Bu hafta içi zaten anlaşılan tüm oyuncular gelir. Hani belki "olursa bunu da alalım transferi" düşer son gün. Umarım yanıltmazlar.
Hiç zannetmiyorum hocam. Resmen anlık karalar aldıklarını her şartta belli ediyorlar.

Boey-Omar olayı resmen fiyasko yani ilerisi için beni ciddi şekilde korkutuyor bu durum.

Umarım ben yanılıyorumdur da sizin dediğiniz gibidir.

Hamza'da vize yazan yerde 2024e kadar sözlesmesi var
Beknaz'da sayi falan yok. Cocugun sözlesmesi yok mu?

Kimse kusura bakmasında sezon başında adama seninle ilgili planlarım var kalacaksın vs. dersen sonra son gün veya 3-5 gün kala git dersen o da parasını ister. Okan yani teknik ekip veya yönetim ama çok net planlama hataları yapıyoruz. Boey olayı resmen fiyasko ve ilerisi için beni ciddi şekilde korkutuyor.

Ha biz hacı baba tekkesi değiliz Omar'a bakmak zorunda değiliz ama yapıyoruz böyle mallıklar. R. Madrid hiçbir efsanesine sahip çıkmadı direkt kapıya koydu. Ulan Raul bile futbolu orada bırakmadı. Xavi, İniesta falan filan liste uzar gider... Biz napıyoruz? Bizim evladımız yok bilmem ne? Bu konularda net profesyonel bakacaksın olaya. Hata kendine ait gözünü çıkardı tak fesih hiç duygusal davranmaya gerek yok. Hadi hemen kesmedin 6 ay baktın gerekli işlemleri yaptın sonra yol ver temizden.

+1 ben de bu sekilde dusunuyorum. Omar konusunda zamanla daha da netlesir. Ancak yonetimdeki bazi isimler zaten mimli ve gecmisten bildigimiz buyuk yonetimsel ve etik hatalari mevcut. Gorecegiz.

bende tam bunu diyecektim psg bedava oyuncu bırakmaz mutlak para istiyordur şimdiye kadar öyle algı yaptılarki sanki psg bedava bırakacak tüm sorun oyuncudaymış gibi
adamlar 33 yasındaki gueye icin bile 10 milyon aldılar
Bonservis değil, yıllık ücretinin büyük bir kısmını ödeyin demişler.Zaten kiralık,o da bu seneyi boş geçirmeden tekrar bir piyasa yapıp majör liglere geri döner.Belki de Dünya Kupası şansı kovalıyor.Sicrama tahtası olarak bakıyorlar gibi,bıze de fırsat doğuyor.

Hamza'da vize yazan yerde 2024e kadar sözlesmesi var
Beknaz'da sayi falan yok. Cocugun sözlesmesi yok mu?
18 yaşından önce yapamayız yabancı olduğu için.

2026-2027 sezonu loading... Teknik direktörümüz Igor Tudor olacak lesin bilgi... Kaynak: Bi dayı vardı ya uçak kaldırıp indiren biletçimiydi neydi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt