link var mi?konusu değil ama fm 22 amazonda bedava . ass origins vs bi cok oyun suan bedava ilgilenenlere duyurulur .
link var mi?konusu değil ama fm 22 amazonda bedava . ass origins vs bi cok oyun suan bedava ilgilenenlere duyurulur .
Allah belasını versin şu çapraz bağ sakatlığının.Bağları parçalamış, dizi mefta olmuştu. Az önce baktım da Levante'ye kiralanmış bu sefer de
Brüt 4.8, net 2.6m€ kazanıyormuşMoura'nin yıllık kazancı net 5.5 m euroymuş.Bu rakamları kimse veremez, menejeri önermiş ama bu sartlarda zor iş.
mitinglere başlıyorum ilk durak gaziantep maç konusubana actırın yeni nöbeti,yoksa ömrü billa iflah olmazsınız
Prime Gaming şuan 5 oyun ücretsizlink var mi?
Berk Göl dedi ama kolpaladi mi menejeri acaba.O zaman gelir, Brezilyalı oyuncular için öncelik paradır.
yeni nöbeti açacak kişi anket ile belirlenmelidir #vv20
Sizi banlarim bir daha nöbet falan görmezsiniz. Bir daha yönetim dışı kimse açmayacakbana actırın yeni nöbeti,yoksa ömrü billa iflah olmazsınız
batsh'ın belgeler zamanında gönderilmediği için yatmış transferi
:crushed: neden hemen gaza geliyosun?ben nöbet acıp sorumluluk alır mıyım hiç?deli miyim?Sizi banlarim bir daha nöbet falan görmezsiniz. Bir daha yönetim dışı kimse açmayacak
batsh'ın belgeler zamanında gönderilmediği için yatmış transferi