Icardi daha kaliteli yapar tüm bu dediklerini, üstüne bir de hücum presi yapar.
insallah gelir de yapar bunlari hocam
bu gidisle biz bir sey alamayacagiz gibi
tüm sürec cok uzadi ve hala sonuclanmadi
Icardi daha kaliteli yapar tüm bu dediklerini, üstüne bir de hücum presi yapar.
Maxi Lopez mi İcardi bunu beğendi Gomez olsa gelmek istemezdi bizeBu Fenerbahçe nasıl oyuncu seçiyor anlamıyorum elinde king valencia pedro diye üç adet forvetin var
hepside aşağı yukarı aynı meziyetteler king ve valencia aynı tip adam perdro biraz daha farklı oyuncu
maxi lopez ellerinde olmayan bir santrafor tipi sırtı dönük oyunu oynayabilen takımı rakip sahaya yerleştirecek
oyuncu tipi hava toplarında etkili olabilecek oyuncu tipi
oyuncu bir şekilde ellerinden kaçıp trabzona gidiyor evet olabilir transfer dinamik bir süreç ama
Alternatifi kim batshuayi
elinde king ve valencia varken aynı tip üçüncü oyuncuyu ne yapacaksın ?
Sırf transfer yapmak için adam alınır mı ?
Bu nasıl planlama maxi gomezin alternatifi yokmuydu ?
sonra bütün çöpler bize geliyor diye ağlayıp duruyorlar daha iyi günleriniz beter olun size herşey müstehak
nedenmiş?Bamba Dieng’in neden transfer olamadığını anlamış olduk. Yoksa o yetenekte birini havada kaparlar.
Hocam öyle demek lazım sosyal medyadaDurağan dediler, hantal dediler geçen Betis'in maçını izledim adam takır takır oynuyordu vallahi hem de baskın bir oyun oynadılar vermedi orta sahayı ...

Sağlık testini geçememişnedenmiş?
Sağlık sorunları sanırım.nedenmiş?
Nice için öyle bir söylenti var ama net kaynak bulamadım internette. Bence kiralık artı opsiyonla hem Cengiz hem Dieng alınmalı. En azla ne kaybedebilirizki. Hala o direk sallanıyor gelip görmek istemez misin bay BambaDieng testleri geçememiş rtaş alınmaz
Nice için öyle bir söylenti var ama net kaynak bulamadım internette. Bence kiralık artı opsiyonla hem Cengiz hem Dieng alınmalı. En azla ne kaybedebilirizki. Hala o direk sallanıyor gelip görmek istemez misin bay Bamba![]()
O direkten dönen şutun sesi hala kulağımda. Nice başka sebepten almamazlık yapmazdı tahminimce.Nice için öyle bir söylenti var ama net kaynak bulamadım internette. Bence kiralık artı opsiyonla hem Cengiz hem Dieng alınmalı. En azla ne kaybedebilirizki. Hala o direk sallanıyor gelip görmek istemez misin bay Bamba![]()
Sorma heis yıkıldım dün. Babel falan bi arasın şu çocuğu gel İstanbul’a desin acil yavDepay haberi sabah sabah yıktı beni bize gelmesi çok düşük ihtimal de olsa yine bir umut iste
Hmmm bu sözü eklemese inandırıcılığı vardı. Gazı alıp sonuna bir de özlü söz eklemiş Levent abimizLevent Tüzemen : "Cengiz ile iletişime geçildi, ancak kendisi gelmek istemedi. Hatta Tudor için o bu takımda yolcu, ben hancıyım demiş"
Cengiz gelmek istemiyor eğer bu adam doğru söylüyorsa.
Şöyle bi haber var.Nice için öyle bir söylenti var ama net kaynak bulamadım internette. Bence kiralık artı opsiyonla hem Cengiz hem Dieng alınmalı. En azla ne kaybedebilirizki. Hala o direk sallanıyor gelip görmek istemez misin bay Bamba![]()
Transferin bitmesine 6 gün kalmış.
10 numara , Santrafor , Kanat , Sol bek , Stoper hâlen eksik yerler olduğu gibi duruyor.
Bizde millete villa beğendirmekle meşgul oluyoruz , yani hadi son günü sayma evrak yetiştirmesi lisans cart curt derken adam akıllı 5 günün kalmış geç kaldık.
Korkum aceleye getirip Etebo , Assuncao , Pulgar gibi işe yaramayacak adamlar gelecek.