GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 49

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589K
Sayfa
49/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam mesele kimin ne oynadığı değil bizim takımın ne oynadığı biz pozisyon yaratamiyoruz hızlı hücuma çıkamıyoruz.
Kereme filan kızıyoruz tamamda okan Hoca 4 maç oldu hangi oyuncuya dokundu anlamadım oyuncular sahada ne yapacağını bilmiyor hücum organizasyonu yok bunlar tadımızı kaçırıyor gomis olmasa halimiz nice olurdu yani tamam kadro eksik filanda sahada oyun planımızın olmaması beni dusunduruyor
Hücum hattımız birbirine çok yabancı oynuyor. Kesinlikle katılıyorum söylediğiniz birçok eleştiriye. Ama biraz daha zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Buna rağmen maçlarda son vuruş beceriksizliklerimiz yüzünden bıraktığımız 5 puan var. Ben de organize hücumlar görmeyi çok istiyorum, umarım zamanla oyunumuz oturur. Ve umarım Mertens'i Trabzon maçında olduğu gibi kullanmaktan vazgeçeriz

Ben evander olmuyorsa barkley alınması taraftarıyım

Bu adam chelsea de hiç şans bulmadı kötü falan olduğundan değil malum chelsea nin o bölgedeki oyuncu havuzu über seviyede diye şans bulamadı

Chelsea yerine orta sıra bi epl takımında oynasaydı hala revaçtaydı bu denli gözden düşmesi mümkün olmayan bir yetenek

Keşke alabilsek hücum yönü zengin kaliteli orta saha hemde free

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt