Tuna Köse
İmparator
Bizim takım acaba şut çalışırken kalede kim oluyor. Kolsuz reenkarne eray mı yoksa boş kaleye mi çekiyorlarAdamı sakat bırakır
Bizim takım acaba şut çalışırken kalede kim oluyor. Kolsuz reenkarne eray mı yoksa boş kaleye mi çekiyorlarAdamı sakat bırakır
Hücum hattımız birbirine çok yabancı oynuyor. Kesinlikle katılıyorum söylediğiniz birçok eleştiriye. Ama biraz daha zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Buna rağmen maçlarda son vuruş beceriksizliklerimiz yüzünden bıraktığımız 5 puan var. Ben de organize hücumlar görmeyi çok istiyorum, umarım zamanla oyunumuz oturur. Ve umarım Mertens'i Trabzon maçında olduğu gibi kullanmaktan vazgeçerizHocam mesele kimin ne oynadığı değil bizim takımın ne oynadığı biz pozisyon yaratamiyoruz hızlı hücuma çıkamıyoruz.
Kereme filan kızıyoruz tamamda okan Hoca 4 maç oldu hangi oyuncuya dokundu anlamadım oyuncular sahada ne yapacağını bilmiyor hücum organizasyonu yok bunlar tadımızı kaçırıyor gomis olmasa halimiz nice olurdu yani tamam kadro eksik filanda sahada oyun planımızın olmaması beni dusunduruyor
isim yok diye düşmüyorİsimlerin basına düşmemesi daha iyi.Sonra o bitti diyor öbürü başka bir şey diyor taraftar beklentiye giriyor.
Dün okan hoca 3 oyuncu dedi icardiyi herkes biliyor diğer 2 oyuncu kim mesela?isim yok diye düşmüyor
isim olsa kendileri yaziyo muhabirlere ayni anda tweet atiyolar
!!!isim yok diye düşmüyor
isim olsa kendileri yaziyo muhabirlere ayni anda tweet atiyolar
hazardla depaymisDün okan hoca 3 oyuncu dedi icardiyi herkes biliyor diğer 2 oyuncu kim mesela?
Ben pek ihtimal vermiyorum çok maliyetli kadro olur mertens halihazırda 4 alıyor zatenhazardla depaymis