GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 52

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589,1K
Sayfa
52/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuruduk ya isimsizlikten. 1i de 1i diye diye bekledik. Bakalim ne olacak Eylül de. 2 adam alın yeter ama fark yaratacak adam olsun, lucas ve mertens ikilisi gibi bir ikili olsun.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyütmek degil renktas , adamlar bizim ligi cozmus onu söylüyorum
Bjkyi büyütmek değil olay doğru kadro planlamasını yapmak zor değil, biz gidip 20 milyonluk adamlar alın demiyoruz planlamayı doğru yapın diyoruz. Bizdeki Mertens hiçbir takımda yok aslında ama mertens 35 yaşındayken 50 metre koşu atmak zorunda kalıyor çünkü kerem koşmuyor, sefer koşmuyor ileri sprint atan yok mecburen iş 35lik mertense kalıyor. Yada mertens topu alıyor koşu atan yok arkada çıldırıyor, bunları görmek zor değil.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bjkyi büyütmek değil olay doğru kadro planlamasını yapmak zor değil, biz gidip 20 milyonluk adamlar alın demiyoruz planlamayı doğru yapın diyoruz. Bizdeki Mertens hiçbir takımda yok aslında ama mertens 35 yaşındayken 50 metre koşu atmak zorunda kalıyor çünkü kerem koşmuyor, sefer koşmuyor ileri sprint atan yok mecburen iş 35lik mertense kalıyor. Yada mertens topu alıyor koşu atan yok arkada çıldırıyor, bunları görmek zor değil.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de onu söylüyorum. Adamlar abartılı para harcamadan kurdular bu hücum hattını . Orta saha defans zayıf . Fazla gol atarak çözme derdindeler işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt