GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 8

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588K
Sayfa
8/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem savunmada hiç yok Ronaldo’culuk oynamayı bırakmazsa 3 seneye alt liglerde oynar o oyunu yine.

Büyük takımda çıkış yapmak kolaydır. Zor olan kendini ona adapte edip, kendini büyütmek.

Şu an yüksek özgüven ile girdiği sezonda kral benim diyecekken önce Avrupa’dan teklif gelmedi sonra da burada sorgulandı diye morali bozuluyor. Bozulsun tabi, ama çıkışı da kendi elinde.

Sen golcü kanatsan çıkıp 15-20 tane atacaksın o zaman. Senede 8-10 gol atıp kafam kovalamadan asist yapmadan devam edersen Galatasaray üzerinden kariyer yapmaya çalışmak olur bu. Ve yapamazsın da.

Defansta yardımda eksik. Anholt'u yalnız bırakıyor. Benim sardığım 4 pozisyonda adamını kaçırdı. 2 pozisyonda bi yüzden sıkıntı yaşadık. Uyuyor.

Defansta yardımda eksik. Anholt'u yalnız bırakıyor. Benim sardığım 4 pozisyonda adamını kaçırdı. 2 pozisyonda bi yüzden sıkıntı yaşadık. Uyuyor.

Herkes Marcao gitsin para gelsin derken de dedim.

Kerem bu mentali ile gitmesi gereken ilk isimdi. Eğer teklif gelseydi 12 milyon bandında.

Ama Avrupalı da görüyor ve haliyle gelmedi öyle bir teklif.

Değişirse 3 katı da gelir ama sanmıyorum. Kendi oyununa aşık biri. Ve o oyun büyük takım oyunu değil.

bende aynı soruyu sordum Emrah

ama net bir cevap alamadım

İcardi bizim aradığımız golcü mü

biraz kafa karışıklığı var bu konuda

cevap verecek olanlar forvetinde sefer oynuyor yeaa diye söze başlamasa sevinirim ayrıca
Evet Icardi bize lazım olan adam. Belki biraz hazırlanma süreci olacak ama Mertens 2-3 haftada bu seviyeye geldiyse icardi de gelir.
Bizde defans arkası top atabilcek bir sürü oyuncu var. Orta sahamiz komple pas ustası aslında. Sahte 9 yada 10 oynayan mertensi de ekleyince takım dikine oyun defans arkası top oyununu gözü kapalı oynamalı aslında. Burda iki sorun var birincisi henüz uyum ve performans tam değil takımda ki bu çok normal. Ama bizim konumuz Icardi.
Icardi seferovic gibi duvar olabilen bir forvet değil. Direk defans arkasına sarkma uzmanı. Hiç öyle al gülüm ver gülüm işlerine girmeden zeki olduğu için. Hangi stoper kötü hangi bek kötü ise oraya yerleşip direk arkasına sarkar ve bitiriciligi seferovic ve gomisten çok daha yükseltir. Karambolde de golleri var. Kafa vuruşları da gayet iyi. Forvet konusunda tam aradığımız profil.
Tabi başka bir sorunumuz daha var burda keremin özellikle defans arkasına sarmayı bilmemesi. En az forvet kadar diğer önemli konu bu. Neyse bunu ayrı konsumak lazım. Ama icardi özelinde evet aradığımız profil. Bu defans arkası olayını bitiricilik olayını uzmanlastirmis saç baş yoldurmayan bir oyuncu. İnşallah alabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt