Hakkı Abukan
Parçalı Üye
Kerem savunmada hiç yok Ronaldo’culuk oynamayı bırakmazsa 3 seneye alt liglerde oynar o oyunu yine.
Büyük takımda çıkış yapmak kolaydır. Zor olan kendini ona adapte edip, kendini büyütmek.
Şu an yüksek özgüven ile girdiği sezonda kral benim diyecekken önce Avrupa’dan teklif gelmedi sonra da burada sorgulandı diye morali bozuluyor. Bozulsun tabi, ama çıkışı da kendi elinde.
Sen golcü kanatsan çıkıp 15-20 tane atacaksın o zaman. Senede 8-10 gol atıp kafam kovalamadan asist yapmadan devam edersen Galatasaray üzerinden kariyer yapmaya çalışmak olur bu. Ve yapamazsın da.
Defansta yardımda eksik. Anholt'u yalnız bırakıyor. Benim sardığım 4 pozisyonda adamını kaçırdı. 2 pozisyonda bi yüzden sıkıntı yaşadık. Uyuyor.
uzaylılar gelir mi dersin?nöbeti hayri açtıysa enteresan işler gerçekleşebilir.![]()
Evet Icardi bize lazım olan adam. Belki biraz hazırlanma süreci olacak ama Mertens 2-3 haftada bu seviyeye geldiyse icardi de gelir.bende aynı soruyu sordum Emrah
ama net bir cevap alamadım
İcardi bizim aradığımız golcü mü
biraz kafa karışıklığı var bu konuda
cevap verecek olanlar forvetinde sefer oynuyor yeaa diye söze başlamasa sevinirim ayrıca