GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 21

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588,4K
Sayfa
21/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün takımı beğendim, Ümraniye maçının ikinci yarısındaki gelişim artarak devam ediyor.Bu bir süreç,daha iyi olacağına dair inancım arttı TS maçından sonra.Her şeyden önemlisi takım sağlam ve oturaklı görüntü veriyor.Uzun vadede hep zirvede yer alır bu anlayış.Genel olarak eksikleri şöyle:
1-Herkesin söylediği Kerem+Yunus kanatları etkisiz.Ancak herkesin gözden kaçırdığı ikisi aynı tip adamlar (içeriye kat edip şutu kovalayan hızlı kanat).Bu tarz oyunda birisinin pasör kanat olması lazım (Fegilu,Gezzal vb.). Terazinin kefeleri gibi hangisi yedek kalırsa diğerinin performansı tavan yapar.Ben Yunus 'u oynatirim.
2-Van Anhold fiziksel olarak bitik, Kerem'le karşılıklı olarak destek alamadıkları için ikisi de sahada çok kötü gözüküyor.Merten'i kanada çekerek ya da Kazimcan 'a şans vererek durum dengelenebilir.
3-Seferovic tek santrafor oynayamiyor,Gomis ile başlayıp ikinci yarı Seferovic 'e şans vermek gerekir.Boylece maçları ilk yarıda kırabiliriz.Uzun vadede transfer şart o bölge için.Keske Muhammed gitmeseydi, pasör bir orta saha ile daha daha efektif olurdu.
4-Okan Hoca 'nin kadrodan birkaç dokunuşla yeni şeyler de çıkarması lazım.Özellikle yabancı sınırı elimizi kolunuzu bağlıyor.Kalede Okan,ileride Barış Alper, kenarda Kazimcan,Emre Kılıç vs. elimizin güçlenmesi gerekir.
5-Fiziksel durum yetersiz.Nasil çalıştılar bilmiyorum ama takımla çalışmayan Boey en diri adam.Yeni gelen Mertens'i görünce eldeki genç yerliler gözüme batıyor.

Transfer sezonu 8 eylülde bitiyormuş. Ligin 5. haftası 5 eylülde 6. haftası ise 11 eylülde. Yani 6 haftalık süreci boş geçmiş olacak yeni gelecek adamlar. Ne anladım böyle planlamadan ben. Bari 5. haftaya yetişselerdi.
Ucuza kapatmaya calışıyoruz... Anamızın liginde ha 5. ha 6. hafta çok da farketmez renktaş bu saatten sonra.

Yav Icardiye opsiyon icin niye ugrasiyoruz. Opsiyon koysalar bile 10-15 arasi olur. Adam sene sonu 30 yasinda olacak ve Paris herifi bize satarsa, 8 milyon maasinin 5 milyonunu devam ödemeyi istemez. O paralari hayatta vermeyiz. Opsiyonsuz gelsin, bir sene oynayip gollarini atip gider iste.
Melo'ya da 30+ fln demiştik. Adam gittikten 7-8 sene sonra "yetiş ya Melo" diye ağlamaya başladık. Adam gittiği yerde de şampiyonluklar yaşadı.

Akıllanmayız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt