GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 38

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588,8K
Sayfa
38/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de yavaştan bu fikre ısındım muhtemelen Okan hoca da stoper istemez öyle böyle 4 maç 1 gol yemisiz daha ne olsun o da Abdülkerimin hediyesiydi
Emin ve Metehan'a güveniyorum ben. Luyindama da takımda kalırsa 5 stoper çok rahat idare eder. Luyindama gönderilirse yerli veya yabancı bir stoper gerekir. Işık Kaan kiralanmasaydı 5. stoper o olurdu.

Emin ve Metehan'a güveniyorum ben. Luyindama da takımda kalırsa 5 stoper çok rahat idare eder. Luyindama gönderilirse yerli veya yabancı bir stoper gerekir. Işık Kaan kiralanmasaydı 5. stoper o olurdu.
Bence 4 bile ideal 2 stoperli bir yapıda. 3'lü oynasaydık 5 olması şarttı mesela ama yani 2 stoperli yapılarda 2 yedek yeterli olur bence. İlla olacaksa ve tüm stoperlerin cortladıysa başka yerlerden de çekilir ya da altyapıdan biri gelebilir ama bence 4 stoper yeterli ya ne yalan söyleyeyim?!

Adi geçen kanatlardan en iyisi Depay. Çok iyi bir skorer. Sol kanatta oynadığı maçlarda 90 gol atip 61 asist yapmış. 15 kere 10 numara da oynamış. 13 gol atip 7 asist yapmış. Çok iyi bir şutör. Belki en zor transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt