GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 56

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589,2K
Sayfa
56/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş yapmayalım. Seferovic tarz itibariyle doğru profildi. Kerem ve Yunus'u oynatabilecek bir isimdi kağıt üzerinde.
Ama şu anki görüntüye bakarsak elimizde patladı maalesef ve burda yapılabilecek bir şey yok. Adamın böyle çıkacağını kimse tahmin edemezdi.
Gel gelelim normal bir vaziyet de değil. Falcao en kötü oynadığı dönemde dahi bu kadar kötü oynamamıştı. Falcao... Hani sakatlıklardan twitter meme'si olan 33 yaşındaki arkadaş.

Seferovic 29 yaşında sözde ama 33-34 yaşındaki forvetler bile sahada bu kadar ezilmiyor. İnsan gerçekten hayret ediyor. Osmanlı bile böyle çökmedi.

şu ezbere yorumlar acayip can sıkmaya başladı. aynen takımda über yetenekler var hoca oynatamıyor. Ft de oynatamadı torrent de.
rosier weghorst nkoudu'nun ikamesi olacak tek topçu yok kadronda. Hoca ne yapsın büyü mü yapsın bu özellikleri mevcut topçulara yüklemek için. cruyyf'un pep'in külliyatını hatim ettirsen oyuncu özelinde değişmeyecek özellikler var ne anlatıyorsunuz.
Ulan GSC beni ne hale düşürdün Sami'nin bile haklı olduğu durumu gösterdin.

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gol kaçırmaktan çok seferovic bağlantıyı yapamıyor

orada bir kara delik var malesef

ama ortasahayı da 3leyip oyunu iyice yıkmalıyız öne
Yok ben onu demek istemiyorum, şu haldeyken bile yani bağlantı kopuk halde, 3-4 tane bom boş pozisyonu atabilse liderdik. O yüzden forvet dediğin jardel gibi olcak tuttuğunu bi şekilde atacak kaleye

bize 10-15 gol yapacak bir kanat ve 15-20 gol yapacak potansiyelde bir santrafor şart. seferovic hiç 15-20 golü bulacak bir profil gibi durmuyor, yunus ve keremden de okadar gol katkısı gelmez. kerem tek sezonluk golcü gibi duruyor, 2014-2015teki yasin gibi

1661803293344.webp

Bunun gibi ….ların sene sonu sevinmesini istemiyorsanız.
Bu hafta içi transferlerini bitirin

Seferoviç doğru profildi. Burada hazırlık maçlarında ne kadar övüldüğünü de hatırlıyoruz. Adam bir anda fiziken çöktü belki yapılan yüklemenin etkisi onu attıktan sonra çılgın atmaya da başlayabilir ama her türlü forvete iyi biri şart. İcardi'de tam istediğim tip değil aslında ama Auba gibi adam lazım aslında bize ama o tarz bir adamı alamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt