GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 57

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589,2K
Sayfa
57/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş yapmayalım. Seferovic tarz itibariyle doğru profildi. Kerem ve Yunus'u oynatabilecek bir isimdi kağıt üzerinde.
Ama şu anki görüntüye bakarsak elimizde patladı maalesef ve burda yapılabilecek bir şey yok. Adamın böyle çıkacağını kimse tahmin edemezdi.
Gel gelelim normal bir vaziyet de değil. Falcao en kötü oynadığı dönemde dahi bu kadar kötü oynamamıştı. Falcao... Hani sakatlıklardan twitter meme'si olan 33 yaşındaki arkadaş.

Seferovic 29 yaşında sözde ama 33-34 yaşındaki forvetler bile sahada bu kadar ezilmiyor. İnsan gerçekten hayret ediyor. Osmanlı bile böyle çökmedi.
İşte aynını bende diyorum, kağıt üzerinde doğruydu fakat olmadı, ne hocaya ne yönetime suç atıyorum, hemen yanlıştan dönüp yedeğe çekip sağlam bir forvet alınmalı + 3 yıl daha kanser olmayalım, deminde dedim her transfer yüzde yüz tutacak değil.

Seferoviç doğru profildi. Burada hazırlık maçlarında ne kadar övüldüğünü de hatırlıyoruz. Adam bir anda fiziken çöktü belki yapılan yüklemenin etkisi onu attıktan sonra çılgın atmaya da başlayabilir ama her türlü forvete iyi biri şart. İcardi'de tam istediğim tip değil aslında ama Auba gibi adam lazım aslında bize ama o tarz bir adamı alamayız.
profil belki doğruydu ama alınırken de söyledik 1 sezon top oynamamış ve bariz düşüşte olan bir adamdı. torreira ve mertens neden takıma katkı veriyor çünkü bu adamlar düşmüş haldeyken gelmedi bize ikisi de geçen sezon takımlarında oynuyordu. ha belki seferovic bir süre sonra toparlar ama riskli transfer olduğu alınırken bile belliydi

Boş yapmayalım. Seferovic tarz itibariyle doğru profildi. Kerem ve Yunus'u oynatabilecek bir isimdi kağıt üzerinde.
Ama şu anki görüntüye bakarsak elimizde patladı maalesef ve burda yapılabilecek bir şey yok. Adamın böyle çıkacağını kimse tahmin edemezdi.
Gel gelelim normal bir vaziyet de değil. Falcao en kötü oynadığı dönemde dahi bu kadar kötü oynamamıştı. Falcao... Hani sakatlıklardan twitter meme'si olan 33 yaşındaki arkadaş.

Seferovic 29 yaşında sözde ama 33-34 yaşındaki forvetler bile sahada bu kadar ezilmiyor. İnsan gerçekten hayret ediyor. Osmanlı bile böyle çökmedi.
Ayrıca oyun içinde sürekli olrak kerem ve yunus ile anlaşamıyor.
Biri sağa koşuyor öteki sola atıyor falan
Yani bu arkadaşlar antrenmanlarda ne çalışıyor acaba?

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşte aynını bende diyorum, kağıt üzerinde doğruydu fakat olmadı, ne hocaya ne yönetime suç atıyorum, hemen yanlıştan dönüp yedeğe çekip sağlam bir forvet alınmalı + 3 yıl daha kanser olmayalım, deminde dedim her transfer yüzde yüz tutacak değil.
1 forvet kesin lazım yav. Sefer bütün maçlarda oynasa 7 gol filan anca atar 3'ü de penaltı filan olur. Görüntü o. Bir de daha şimdiden bu haldeyse işimiz var. 3 sene boyunca çekilecek dert değil. Çok zorunlu olmadığı sürece ilk yarıda kesinlikle oynamamalı bence. Ocak ayında masaya oturmalıyız. Varsın gitsin yoluna. Hayır kurumu değiliz sonuçta. Bu işin ayıbı yok.

Ayrıca oyun içinde sürekli olrak kerem ve yunus ile anlaşamıyor.
Biri sağa koşuyor öteki sola atıyor falan
Yani bu arkadaşlar antrenmanlarda ne çalışıyor acaba?

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kerem zaten ezbere oynayan biri.
Yunus ise daha çok Mertens ile bağlantı kurmaya çalışıyor.
Zaten oyuncular da bi noktada adama pas vermek istemiyorlar, aldığı topu ya eziyor ya da kaybediyor.

baby-run-omg.gif

profil belki doğruydu ama alınırken de söyledik 1 sezon top oynamamış ve bariz düşüşte olan bir adamdı. torreira ve mertens neden takıma katkı veriyor çünkü bu adamlar düşmüş haldeyken gelmedi bize ikisi de geçen sezon takımlarında oynuyordu. ha belki seferovic bir süre sonra toparlar ama riskli transfer olduğu alınırken bile belliydi
Benfica günahını vermez, vardı bi bildikleri bunu bize verirken, yedeğin yedeğinin yedeği için tüm ülkeyi birbirine katan kulüpten bahsediyoz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt