„Bu Transfer dönemi cok „unique“ geçecek“ diyen duyumcu kimdi
Bu dediğini yapabilecek adamı biliyorum:Usta ceza alanı civarından tuttuğu topu içeri sokuversin yeter. Şuanki mevcutlar onu da yapamıyo.gerisini takım hallediyo zaten.
Bu adam stoper bırakmaz bu ülkede. Okaka da öyle. Böyle futbolcular zulüm oluyor genelde diğer takımlar için. Çok güçlüler.@Can Karabacak okaka yetmedi ikpeazuya tutuldum şimdi
İmkansız,o kadar da degil,ama hem sag kanat hem forvet oynuyor sanırım,benzer profil iyi olurWhu niye yollamak istesin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kabız oluruz ekran başında..--------muslera
---boey nelson kerim
cübwa toreira midtsjö pva
----------yunus
------mertens kerem
Adam Seferovic'e sallamayacak da kime sallayacak? Umarım dediği gibi dikkat edilir ve 15 maç oynatılmaz yoksa bu adamı elden çıkarmamızın imkanı yok gibi. 2 küsür milyon euro ile elimizde kalır yıllarca. Kabus gibi bir adam. Umarım Icardi gelir ve Seferovic'in sözleşmesi feshedilir. Bakalım son günlerde nelerle karşılaşacağız?Kulübün muhabirleri haber yapmayı beceremiyor ama algı yapmakta üstlerine yok biri gelmeden Midtsjö'ye sallar diğeri iki maçta Seferovic'e sallar. Nevzat bilmiyor muyduk adamın sözleşme şartlarını şimdi yazmanın amacını da bilmiyor muyuz iki maç gol atsın herkesten önce sen ekrana çıkıp yönetimi översin doğru transfer diye.
Wakayeme Arabistan'a gittiDunki mactan sonra, Nwakame gelsin diyorum, maalesef.. Sol kanatsiz oynadigimiz 4.mac ve atilan gol sadece 2 ki biri zaten bireysel bir gol. Kanatlarimiz yetersiz, forvetimiz beceriksiz ve hantal olunca sonuc kacinilmaz. Cok acil kanat ve forvet transferleri lazim. Sonra mumkunse solbek, simdilik idare edilir. Ayrica, Boey de satilmamali zira takimin en iyisi en formda ve dinamik ismi eksiklerine ragmen ozellikle oyunun hucum kisminda.
Levent hocam o iş bizde daha sıkıntılı,Ağustos: "Fenerbahçe Geliyor"
Eylül: "O sene bu sene"
Ekim: "Durduramayacaksınız"
Kasım: 6-0kutlamaları
Aralık: "İkinciyarı bambaşka olacak"
Ocak: Yapılanma şartabi
Şubat:Teknik Direktör Değişikliği
Mart: Fenerbahçe gidiyor
Nisan: BeinSportsiptal
Mayıs: GALATASARAY Şampiyonluğu
Wakayeme Arabistan'a gitti![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son vuruş ok de başka da numarası yok gibi.Muleka gibi bi fırsat transferi vardı alınsa şu an daha etkili oynayabilirdik.Yedek olmayı da sıkıntı etmeyen bi futbolcu her an formayı kapabilir..
Standard Liege'de daha etkili kullanıyolardı.Bu Lig'in forveti.Maaşı ve bonservisi yönünden de uygundu bence..Son vuruş ok de başka da numarası yok gibi.
Normalde kanat olarak başlayan ama son 4 sezonda tamamen forvetleşen bir isimdi. Aboubakar'a benzetiyordum stilini ama onun gibi doğru pozisyon alamıyordu bize yarayacağını düşünmüyorum daha genç birini almamız lazım gibi.