Emrah Duvar
Taçsız Kral
bize geldi de onun ekmeğini yediyok ya onye iyi kötü bize oliye monaco ads yaptı bi şeyler. bu bildiğin koşu atleti gibiydi salt
bize geldi de onun ekmeğini yediyok ya onye iyi kötü bize oliye monaco ads yaptı bi şeyler. bu bildiğin koşu atleti gibiydi salt
bence bu yıl en çabuk ts kopar yarıştan, fbjk ve biz yarışta oluruz , tek maça 1 den 1 500 TL attım, paramı aldım, sivas bu yıl aşırı kötü demem o ki belliydi zaten , niye bu kadar abartılıyor anlamadımBjknin kadro dar, iletleyen haftalarda sakatlık vs olunca kaliteleri düşer ama fb daha tehlikeli geniş kadrosu var kolay düşmez
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
belhandanın topcu yaptıgı gslilerden biriydi iştebize geldi de onun ekmeğini yedi
Avrupa'da Malmo'ye karsi bok gibi oynayip elenmediler mi? Daha iyi boyle, birakin bjk sampi ilan edilsin. Isimize gelir. Zaten cok goz onunde olmamak lazim takim oturana kadar. Bak fb'yi sampi ilan ettiler, aninda patladilar. Daha neler neler olur bu ligde...geçen hafta fb , bu hafta bjk şampiyon ilan edildi , haftayada TS 3 atar o şampiyon ilan edilir , Sivas bu yıl inanılmaz kötü, bunu göremeyip , muleka weghorst şöyle iyi , yok kanatları ligin bugı falan , gerçekten komik
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
artık mutlu uyuyabilirimBelhandanin kıymetini bilemedi bizim taraftar gerçekten tüm gevşek işlerine rağmen uzun bir süre göremeyeceğimiz kadar iyi bir 8 numaraydi. Tekrar her şey için teşekkürler Younés
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben kendisini hep begendim hep sevdim hataları yok muydu baya vardı ama o kadar klas bir oyuncuydu ki prime performans verdiği yıl gönderdik saçma sapan bir olay yüzünden sampiyonlugu da verdik bu takımda olacaktı şu an 12 puan yapmıştıkartık mutlu uyuyabilirim![]()
Muleke icin birsey demem ama weghorst iyi sezon basindan beri her macta iyi rakibin oyuncusu iyi ise kotumu demeliyiz ?geçen hafta fb , bu hafta bjk şampiyon ilan edildi , haftayada TS 3 atar o şampiyon ilan edilir , Sivas bu yıl inanılmaz kötü, bunu göremeyip , muleka weghorst şöyle iyi , yok kanatları ligin bugı falan , gerçekten komik
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ömer yok ama biraz stres atın. 3-4 gün daha transfer olmaz.
Reis dur sende. Senin futbol bilgine saygım çoktur ama sende buralarda takıla takıla bunlara benzeyecen.Ben kendisini hep begendim hep sevdim hataları yok muydu baya vardı ama o kadar klas bir oyuncuydu ki prime performans verdiği yıl gönderdik saçma sapan bir olay yüzünden sampiyonlugu da verdik bu takımda olacaktı şu an 12 puan yapmıştık
Ben kendisini hep begendim hep sevdim hataları yok muydu baya vardı ama o kadar klas bir oyuncuydu ki prime performans verdiği yıl gönderdik saçma sapan bir olay yüzünden sampiyonlugu da verdik bu takımda olacaktı şu an 12 puan yapmıştık
kardeşim weghorst gayet iyi golcü bana göre mulekada kötü değil, ama bize ne bundanMuleke icin birsey demem ama weghorst iyi sezon basindan beri her macta iyi rakibin oyuncusu iyi ise kotumu demeliyiz ?
Ne yapalim seferovic muthismi diyelim tamamen fanatikce yapilmis bir yorum asil komik olan olay Turkiyede herseyi takim tutar gibi fanatikce yapip gercekleri gormuyoruz Allah tan bizim tarftar icindeki yuzdesi dusuk

Renktas çok teşekkür ederim düşüncen için ama bu konuda ayrı düşünüyoruz muhtemelen Belhandanin gelişi forma seçimi efsane oyuncunun gönderiliş şeklinden dolayı yarattığı baştan bir antipati vardı Belhanda gerçek manada Onyekuruyu ve Rodriguesi yıldız yapmıştır. Deplasman 3-1 yendiğimiz fener maçını izleyin maçın başından sonuna Belhanda gerek saha içi gerek saha dışı nasıl surklase etmiş görürsünüz o maç Seri de çok iyiydi ama Belhanda da çok iyiydiReis dur sende. Senin futbol bilgine saygım çoktur ama sende buralarda takıla takıla bunlara benzeyecen.
Belhandanin kıymetini bilemedi bizim taraftar gerçekten tüm gevşek işlerine rağmen uzun bir süre göremeyeceğimiz kadar iyi bir 8 numaraydi. Tekrar her şey için teşekkürler Younés