Moderatör tarafında düzenlendi:
sivasın yedigi ilk golde top werghosta daha gelmeden muleka bomboş.2.golde werghost rahatca pas atıyo,rosier önü boş zamanı var orta kesmeye.kimse yok çünkü karsısında.3.golde sivasın savunma yerleşimi yine arıza.muleka geriden gelip omzuyla atıyo falangeçen hafta fb , bu hafta bjk şampiyon ilan edildi , haftayada TS 3 atar o şampiyon ilan edilir , Sivas bu yıl inanılmaz kötü, bunu göremeyip , muleka weghorst şöyle iyi , yok kanatları ligin bugı falan , gerçekten komik
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim takim gol atamadigi icin ilerde bir kagni oldugu icin insan boyle kosan basan gol atan forvete ozeniyor konu bundan ibaretkardeşim weghorst gayet iyi golcü bana göre mulekada kötü değil, ama bize ne bundan
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evander daha stabil bir oyuncu Belhanda mobil bir 8 numaraydi. Evander saha içinde acayip bir çalım atar sonra bir süre kaybolur iki güne Casper derlerevander o tarz mı
4:28-4:33 harikaymış
Ömer yok ama biraz stres atın. 3-4 gün daha transfer olmaz.
belhandayi gectim, 6mio gedson 7mio cicaldao buna nediyorsun?Belhandanin kıymetini bilemedi bizim taraftar gerçekten tüm gevşek işlerine rağmen uzun bir süre göremeyeceğimiz kadar iyi bir 8 numaraydi. Tekrar her şey için teşekkürler Younés
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çok itici ve dayaklık değil mi bu bebelerBu cocuk nasil goruyor yaw tvyi
Oyun tarzlarını Tudorla baslanan sezon başı futboluna benzetiyorum gerek hocalık tarzları gerek futbol anlayışları büyük maclarda yine 4 luyu değiştirip 3 luyle başlar ve düşüse geçerBjkden nieyse korkmuyorum duser bu salaklar onumuzdeki haftalarda
belhandayi gectim, 6mio gedson 7mio cicaldao buna nediyorsun?
Cicaldau 3.5 falan alınsa iyi transfer olurdu da 7 milyon olup bu performans olunca köküne kadar giren kazık oluyor. Gedson konusunda bende Josef döndüğü anda kulübeye geçer adama bir şeyler olmuş yetenekleri gitmiş sanki savunma kısmında fena değilde hücum da falan çok sıradan duruyorbelhandayi gectim, 6mio gedson 7mio cicaldao buna nediyorsun?
Yok Belhanda'yı beğenmene birşey demedim her ne kadar kendisinden haz etmesemde. Yani 12 puanımız olacak demen için söyledim. Forumumuzda çok acayip keskin mesajlat var ve hep bunun ceremesini çekiyoruz. Şu gelse şsmpiyonuz bu gitse şampiyonuz falan. Sen bizden daha iyi bilirsin ki bu işler böyle olmuyor.Renktas çok teşekkür ederim düşüncen için ama bu konuda ayrı düşünüyoruz muhtemelen Belhandanin gelişi forma seçimi efsane oyuncunun gönderiliş şeklinden dolayı yarattığı baştan bir antipati vardı Belhanda gerçek manada Onyekuruyu ve Rodriguesi yıldız yapmıştır. Deplasman 3-1 yendiğimiz fener maçını izleyin maçın başından sonuna Belhanda gerek saha içi gerek saha dışı nasıl surklase etmiş görürsünüz o maç Seri de çok iyiydi ama Belhanda da çok iyiydi
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benimde aklıma bir isim gelmiyor. İcardi hiç doğru isim gibi gelmiyor bana. En olmadı istediğim tarz olmasa bile Györkes, Dovbyk veya Strand Larsen olsa daha çok sevinirim gibi..stil olarak doğru ama genci lazım
aklıma isim de gelmiyor