Hasan Çam
Ulubatlı Souness
Çöpe çıkmadıysa biz alalım
CL oynayacağım dediği ve maaşı iyi olduğu için Marsilya’da kalır bence. Ayrılmak istemiyor, alabileceklerini sanmıyorum. Marsilya göndermek istiyor ama ikna edemezler muhtemelen
Çöpe çıkmadıysa biz alalım
Çünkü Giresun maçında çok büyük organizasyon sıkıntısı vardı oyunu açamadık bence en kotu maçımızdi benim için kaçırdığın pozisyonun affedilir tarafı vardır gol bile kaciramadik o maçta rezalettiYok Belhanda'yı beğenmene birşey demedim her ne kadar kendisinden haz etmesemde. Yani 12 puanımız olacak demen için söyledim. Forumumuzda çok acayip keskin mesajlat var ve hep bunun ceremesini çekiyoruz. Şu gelse şsmpiyonuz bu gitse şampiyonuz falan. Sen bizden daha iyi bilirsin ki bu işler böyle olmuyor.
birazdan geçiyorlar transfere üstad@Emre Zeytinli var mı bir şeyler
Bu cocuk nasil goruyor yaw tvyi
Tamam da o varkende çok kısır maçlar oynadık. Saç baş yoldurduğu maçlar hafızamdan silinmiyor.Çünkü Giresun maçında çok büyük organizasyon sıkıntısı vardı oyunu açamadık bence en kotu maçımızdi benim için kaçırdığın pozisyonun affedilir tarafı vardır gol bile kaciramadik o maçta rezaletti
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başta çok beklentim vardı ama tempoyu duzeltene kadar en azından Oliveira yerine dönünce sakatlıktan kesinlikle Mitçö oynamalı onun dışında tam kafamdaki kadroOkan
Leo Nelsson Abdulkerim Pva
Oliviera Torreira
Yunus Mertens Harit
Icardi
Boşluğa düşünce eski sevgiliye yazarsın ya transfersiz kalınca benim de aklıma Belhanda düştü.Tamam da o varkende çok kısır maçlar oynadık. Saç baş yoldurduğu maçlar hafızamdan silinmiyor.

musleranin yedege cekilmesi I M K A N S I ZOkan
Leo Nelsson Abdulkerim Pva
Oliviera Torreira
Yunus Mertens Harit
Icardi
HY: "31 Ağustos Avrupa'da transferin bittiği tarih, Galatasaray'ın listesi var, ısrarla belirlediği kanat ve santrafor var. Icardi santrafor için 1 numara."
![]()