GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 77

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589,4K
Sayfa
77/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim shalke maçında nasıl da oynamıştı herif ya.
Ama sakat değil mi...Keşke gelse de, bu ciddiyse eğer, bizim taraftar sabretmez, bunu da yer.
1 nisandan beri yokmuş. Çok iyi topçu yoksa, ligin sol şeridini otobana çevirecek o aradığımız topçu isimlerinden....
bende uzun zamandır izlemedim.ama erden timur kalbürüstü topcuların peşinde.nevzatın söylediğine göre yabancı stoper almayacagız.kaan ayhan gelecek gelirse.u21 kuralından genc bi stoperde alabiliriz belki

erden timurun yıldız sevdası yuzunden sol kanada ve kreatif ortasahaya tartısılmaz futbolcular gelebilir icardi gibi

bende uzun zamandır izlemedim.ama erden timur kalbürüstü topcuların peşinde.nevzatın söylediğine göre yabancı stoper almayacagız.kaan ayhan gelecek gelirse.u21 kuralından genc bi stoperde alabiliriz belki

o yüzden sol kanada ve kratif ortasahaya tartısılmaz futbolcular gelebilir icardi gibi

ben şahsen beklerim Sergen kardeşim de bizim taraftar bilmiyorum ya, ondan dedim.
Yoksa kalitesi asla tartışılmayacak bir isim yine. Dizinden sakatlanmış bir de, ben de sosyal medyadan takip ederken gördüm.
Bizle adı geçiyordu, yaz başında zaten çok da sevinmiştim, sonra da kaynadı. Bence bonservisten çıkacaklarsa, uygun maliyete alınıp beklenebilir.
Belki de iyileşmiştir...

Yav anladım kardeşler ama az çok belli olması lazımdı o adamların demek istiyorum.

Şimdiye kokusu çıkması lazımdı demek istiyorum.
Vallahi sürekli belli isimler çıkıyor zaten. Onların da 1 Eylül sonrasında geleceği söyleniyor. O adamlar belli zaten işte. Sen "xxx %95 bitti. Galatasaray'ın yeni sol beki xxx" diye bir şey bekliyorsan işte o 1 Eylül'den sonra olacak. Ama sen isim yok diyorsan Icardi, Harit, Olsen, Shamar, Redmond, Amadou Traore, Ballo-Toure, Leo Ortiz, Suso vs. çıkıyor işte. Hepsi için de net adımlar 1 Eylül sonrası olacak diyorlar. Yoksa herkes hangi mevki için kimlere yöneldiğimizi biliyor. Bilmediklerimiz de var zaten. En az 6 transfer olacağı söyleniyor. Gayet iyi.

draxler en son ameliyat olmuştu döndü mü belli değil. + maaşını son kuruşuna kadar almak istiyormuş

1661816030314.webp

sen bu kafada adamı getirip başarı mı kovalayacaksın. zor valla

vallahi şaka maka kimse alınmazsa diye bile dün maç konusundayen dedim, hatta sonra herkes de yazmaya başlamış.
Boey çok formda ama solda olur mu ki. BAY ile beraber denesek mi...Sağa Dobu gelince böyle mi yapsak.
Olmazsa diye çareler bile üretiyoruz, bir sebebi de sınır oluşu. BAYı istekli görüyorum rezerv liginde oynamak istemesinden ötürü de bu çocuğa bir şans vermek lazım. Boey ile iyi ikili olurlar mı kafasındayım şu an...Ama solda sdgsdf Fakirliğin gözü kör olsun ya, son günleri bekliyoruz fiyatlardan. Ekonomi sağ olmasın hayallerimizi satın alıyor...

lan bu bjkde ve fbde nasıl fikstür var ya.bjk 1 puanlı ankaragucu ile oynyacak pazar günü.ankaragucu 4 gol yemiş karagümrükten.2 duran top,1 penaltı,1 defans hatasından yemişler.yedikleri 2 gol çok saçma.ömer erdogan gelmiş baslarına ama işleri zor.bjkden de 4 yerler,hucumda pozisyona girselerde

ankaragucu bjkden puan almak istiyosa atakan cankayayı stopere mutlka koymalı. werghostu rahat bırakmayacak tek kişi

lan bu bjkde ve fbde nasıl fikstür var ya.bjk 1 puanlı ankaragucu ile oynyacak pazar günü.ankaragucu 4 gol yemiş karagümrükten.2 duran top,1 penaltı,1 defans hatasından yemişler.yedikleri 2 gol çok saçma.ömer erdogan gelmiş baslarına ama işleri zor.bjkden de 4 yerler,hucumda pozisyona girselerde

emre bello ile bir tökezlerler gibi.
Arada yine kekler olsa da sonlara doğru kazıklılar bayağı.
fb, ts, konya, antalya, başak maçları ikinci yarı da dışarıda.
Kritik maçlar olarak gördüğüm için diyorum.
Şimdi kek gibi geliyor ama ikinci yarı zortlarlar.

Ben hala Umut Bozok'u Trabzonspor'a kaptırmamamız gerektiğini düşünüyorum. Yerli daha iyi bir alternatif yok. Halil Dervişoğlu falan demeyin çünkü Umut hazır adam. Geçen senenin gol kralından bahsediyoruz. Halil daha gelişecek de ohooo ölme eşeğim ölme.

emre bello ile bir tökezlerler gibi.
Arada yine kekler olsa da sonlara doğru kazıklılar bayağı.
fb, ts, konya, antalya, başak maçları ikinci yarı da dışarıda.
Kritik maçlar olarak gördüğüm için diyorum.
Şimdi kek gibi geliyor ama ikinci yarı zortlarlar.
bjk sürpriz puan kayıplarına acık bence.2015teki gibi ya da 2016daki gibi iyi futbol oynayacak durumda degiller.defansları kötü ama takım olarak defansları da iyi değil bence.yedekleri yetersiz gibi.ghezaal ve josef dönunce ilk 11e,tempoları düşecek.

şu an quaresmanın almeidaya orta kafa calısması gibi werghosta calısıyolar.hocasız,kötü karagumruk -yaşlı,yorgun bi takım olan sivasa tuttu bu plan ama önlem alacak takımlar elbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt