GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 78

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589,5K
Sayfa
78/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz Undav vardı, belçika ligi olması lazım, bir ara A spor reklamını da yapmıştı geçen senelerde, o da Brightona transfer olmuş.
Forvet için acaba demiştim...Yerli dediğiniz için Umut, Halil olmuyorsa misal bu diyecektim de yaş iş gibi, bir de net olarak yerli statüde mi onu da şimdi bilmiyorum. Öyle kalmış aklımda.

bjk sürpriz puan kayıplarına acık bence.2015teki gibi ya da 2016daki gibi iyi futbol oynayacak durumda degiller.defansları kötü ama takım olarak defansları da iyi değil bence.yedekleri yetersiz gibi.ghezaal ve josef dönunce ilk 11e,tempoları düşecek.

şu an quaresmanın almeidaya orta kafa calısması gibi werghosta calısıyolar.hocasız,kötü karagumruk -yaşlı,yorgun bi takım olan sivasa tuttu bu plan ama önlem alacak takımlar elbet

Sivas zaten Avrupa maçlarından beri dökülüyor, tek galibiyetleri yok.
jkyi de gördük deplasman maçında, iç saha gazıyla biraz da böyleler.
Şanslarına ekipler de formda olmayanlar ama daha iyisi geldiğinde işleri zor.
Ben de çok şans vermiyorum. İkinci yarı için özellikle. Çok açık da veriyorlar dediğin gibi defans anlamında, bugün fbde de vardı bu.
Şu an çok iyi gaz oyunu oynuyorlar, bunu inkar edemem. Ama deplasmanda yolunmuş kuşlara dönmeye devam ederler, özellikle belirttiğim maçlarda, ilk yarı içinde biz, konya maçlarında böyle şeyler bekliyorum.

Savunma hattında sol bek transferi hariç yeni bir transfere gerek yok bence. Abdülkerim-Nelsson arkalarında Emin-Metehan oynasınlar işte. Yeterli. Sol beke yabancı biri gelecekse Aanholt gitmeli. Aanholt gitmeyecekse Kazımcan oynamalı yabancı sınırı yüzünden. Orta sahaya belki Torreira'ya yedek alınabilir ama sıkıntı halinde Miço ve Berkan (İstemesem de kalacak gibi) çözecek. 8 numarada da Oliviera-Miço-Hamza var. Taylan'ın gideceği söyleniyor. Hadi inşallah ama Taylan kalacaksa da 6'da değil 8'de süre bulmalı. Önde kaleye yüzü dönük olunca kötü bir futbolcu oluyor en azından. 6'ya geçtiğinde ise maksimum cumartesi günleri arkadaşları tarafından son dakikada 11-12 halı sahaya çağrılan Migros-ŞOK kasiyeri.

Bence net bir şekilde 10 numara alınıp Mertens tek forvet denenmeli. Bu adamı Napoli'de bile bu kadar yormadılar. Biz helak ediyoruz garibimi. Kanatlara net olarak sağ ve sol kanatta alternatif olabilecek bir yabancı kanat şart. Açıkçası alacağımız adam tarzı belli. Abdul Kader Keita ya da Onyekuru. Veya oluyorsa ikisi birden. En son da Icardi gelecek zaten. Bence mutlaka 4-4-2 oynanmalı dediğim gibi. Ya da Mertens ya da Icardi yedek oturmalı. Çünkü Mertens'i mahvediyoruz 10 numarada. Ama yine de adam elinden geleni yapıyor sağolsun.

Bence net bir şekilde 10 numara alınıp Mertens tek forvet denenmeli. Bu adamı Napoli'de bile bu kadar yormadılar. Biz helak ediyoruz garibimi. Kanatlara net olarak sağ ve sol kanatta alternatif olabilecek bir yabancı kanat şart. Açıkçası alacağımız adam tarzı belli. Abdul Kader Keita ya da Onyekuru. Veya oluyorsa ikisi birden. En son da Icardi gelecek zaten. Bence mutlaka 4-4-2 oynanmalı dediğim gibi. Ya da Mertens ya da Icardi yedek oturmalı. Çünkü Mertens'i mahvediyoruz 10 numarada. Ama yine de adam elinden geleni yapıyor sağolsun.

Miçoyu merkezde kullanıp mertensi belki yormayabiliriz, forvete -gelirse İcardiye- yakın oynatırız.
4-4-2 gibi olur çok da iyi olur...On numara isteyenlerdenim ama sanki alınmayacak gibi. Kanata-kanat forvete daha ağırlık verilirse şaşırmam. :rolleyes:

Linnes reis Moldede döktürüyor. Orta saha sağ oynamış genelde, 18 maç 5 gol 4 asist. Şu joker gibi adamı bi farklı kullanmayı beceremedik. Şu takıma yıllardır bir td gelmedi, bu bizim en büyük sorunumuz.

Bu herifi taniyon mu? Adam gecen sene Avrupaya gitmek icin kicini yirtmis ve 6 milyona nerdeyse Zagrebe gitmis.

Adamin acayip iyi Sofascore/Whoscored ratingleri var. Arjantin ligine göre baya gol ve assist yapmis.
ismini duydum ama detay bilgi var mı desen yok renktas

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Miçoyu merkezde kullanıp mertensi belki yormayabiliriz, forvete -gelirse İcardiye- yakın oynatırız.
4-4-2 gibi olur çok da iyi olur...On numara isteyenlerdenim ama sanki alınmayacak gibi. Kanata-kanat forvete daha ağırlık verilirse şaşırmam. :rolleyes:
Yani Mertens ileri uçta oynasın kesinlikle ama 4-3-3'te mi yaparız, 4-4-2'de mi yaparız yoksa 4-2-3-1'de mi yaparız tam kestiremiyorum. Son 10 günde gelecek transferlere göre ana oyun planımız ve B-C planlarımız şekillenir. En azından elimizdeki topçuları koyacak yer arıyoruz bu da bir şeydir. Aylarca sol bek, 6 numara ve santafor beklediğimiz nöbetleri de yaşadık burada biz. :D O yüzden şimdi daha konforlu bir yerden takip ediyoruz aslına bakarsak. Sayısal olarak eksiğin ilk defa olmadığı bir transfer sezonunu kapattık. Şimdi sıra alternatif ve nitelikte. Güveniyorum bizimkilere. Icardi ile birlikte ben bir kanat forvet bekliyorum mesela art arda aynı gün ya da aynı uçakta aynı saatte gelecek. Evander, Harit isimleri çıkıyor misal o yüzden ben 10 numaralı bir sistem oynayabilmeyi de istediğini düşünüyorum Okan Hoca'nın.

Yani Mertens ileri uçta oynasın kesinlikle ama 4-3-3'te mi yaparız, 4-4-2'de mi yaparız yoksa 4-2-3-1'de mi yaparız tam kestiremiyorum. Son 10 günde gelecek transferlere göre ana oyun planımız ve B-C planlarımız şekillenir. En azından elimizdeki topçuları koyacak yer arıyoruz bu da bir şeydir. Aylarca sol bek, 6 numara ve santafor beklediğimiz nöbetleri de yaşadık burada biz. :D O yüzden şimdi daha konforlu bir yerden takip ediyoruz aslına bakarsak. Sayısal olarak eksiğin ilk defa olmadığı bir transfer sezonunu kapattık. Şimdi sıra alternatif ve nitelikte. Güveniyorum bizimkilere. Icardi ile birlikte ben bir kanat forvet bekliyorum mesela art arda aynı gün ya da aynı uçakta aynı saatte gelecek. Evander, Harit isimleri çıkıyor misal o yüzden ben 10 numaralı bir sistem oynayabilmeyi de istediğini düşünüyorum Okan Hoca'nın.

Zaten galiba Mertensi biraz forvete yakın kullanmak istiyorum demişti ama Seferden verim alamazsa bu gidişle onu, o bölgeye de yormamak adına çeker ve miço-torre ile o köprüyü kurar geride. Eldekilere göre diyoruz tabii de transferler olursa bu da değişir. Ben de kanat forvet, forvet bekliyorum. Harit için dedikodular varmış sabah, ne alemde bilmiyorum şu anda, her türlü on olsa razı gelirim. Bence bize o da şart. En azından maç sıkıştığında çözecek biri olmalı. Olmazsa da ne yapalım, eldekilerle bir şeyler yaratacağız artık.

savunma konusunda kendimizi avutuyoz ama basakşehir ve konya 0 gol yiyip 5-6 gol atmış yani, seferovicle olmuycak gibi keske weghorst bizde olsaydı

bu takıma
1 striker
1 kanat
1 stp
lazım

savunma konusunda kendimizi avutuyoz ama basakşehir ve konya 0 gol yiyip 5-6 gol atmış yani, seferovicle olmuycak gibi keske weghorst bizde olsaydı

bu takıma
1 striker
1 kanat
1 stp
lazım
Konya bir maçta attı zaten 4 gol sonra 3 maçta 1 gol da kaç attın kaç yedin bunlardan ziyade net bir oyun lazım

Şu karmaşanın arasından bi Bamba Dieng çekersek efsane olur.

rcsa-goal.gif

Seferovic gelirken ne bekliyordunuz ki şimdi yangın yapıyorsunuz. Seferovic ortalama bir golcü işte ondan bir Elmander bir Baros olmasını bekleyemezsiniz. Mustafa Mohammed'in ilk gönderildiği gün çok yanlış bir transfer hareketi olduğunu söylemiştim. Takımın golcü eksiği var. Banko, garanti bir golcü almazsak işimiz çok zor. 0-0, 1-0 maçlarımız sezon sonuna kadar devam eder. Adana'daki Balotelli kadar bile forvetmis yok maalesef. Ayrıca Yunus ve Kerem kanatları da yeterli değil. Oraya Onyekuru ya da Vargas tarzı bir kanat lazım. Maçlarımızın çok kısır geçmesinin nedenleri bunlar. Kanat ve forvet bu 2 transfer şart yoksa şampiyonluk hayal

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Linnes reis Moldede döktürüyor. Orta saha sağ oynamış genelde, 18 maç 5 gol 4 asist. Şu joker gibi adamı bi farklı kullanmayı beceremedik. Şu takıma yıllardır bir td gelmedi, bu bizim en büyük sorunumuz.
Linnes Terim kurbanı.
Onu gönderip Omarı aldırdı. Bu kadar iyi kariyeri olan bir hocanın rezil transfer ve kadro planlaması yapması akıl alır gibi değil

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt