Seferovic yine cöp ilan edilmis 2 mac icinde. Antep macinda gol atmasin IG hesabinda kendisine karisina ve cocuklarina sövmeler de baslar muhtemelen.
Bravo GS taraftari
Bravo GS taraftari
Ülke futbolundan uzaklaşmayı ve soğumayı bu mal kitle başaracak zaten, gerçi belki en hayırlısı olur. Torreira'ya düz diyene hakaret etmeden yorum yapmak zor.Sadece yerli değil ki kimi transfer etsek 2 maç sonra bu çöp bundan olmaz diyen kitle oluştu. Daha bugun gördüm torreira çok düz oyuncu bundan olmaz diyeni ama sorsan josef nasıl oyuncu diye süper oyuncu neden almadik diye soylenir.
Tjk'nin yaptığını biz yapsak taraftar hemen ha hu yapıyor. Herifler çaresizlikten no name yerlileri atıyor sahaya. Ön alan kalitesiyle de idare ediyorlar. Biz Kazımcan'ı oynatmıyoruz ki sonradan girdiği Giresun maçında PvA'nın sezon başından beri yapamadığı ortayla asist yapıyordu az kalsın. Kanatlara yabancı bir iki alternatif alıp yerine göre sol bekte Kazımcan, sağ bekte Ali Turap kullanılabilir özellikle iç saha maçlarında.sürekli transfer ve özellikle yerli transfer arayışı saçma
mert müldür dışında kimseyle uğraşmayalım ki o da sakat
hamza kazım vb çocuklar ne zaman oynayacak da gelişecek
Herif dün girdi taşşağını geçip çıktı. Müthiş anlardı.
Dünyanın en hızlı oyuncularından biriydi uçar bu adam Ajax maçı var efsane zatenLucas Moura gelirse Keitadan sonraki en izlemesi keyifli kanat oyuncumuz olacağını düşünüyorum
sürekli transfer ve özellikle yerli transfer arayışı saçma
mert müldür dışında kimseyle uğraşmayalım ki o da sakat
hamza kazım vb çocuklar ne zaman oynayacak da gelişecek
Maç kaybetsin onlar da bağıracak. Fenerle Tjk yalancı bahar yaşıyor şu an. TSliler Nwakame ve Visca'sız bir cacık olmadıklarını farkettiler.Tjk'nin yaptığını biz yapsak taraftar hemen ha hu yapıyor. Herifler çaresizlikten no name yerlileri atıyor sahaya. Ön alan kalitesiyle de idare ediyorlar. Biz Kazımcan'ı oynatmıyoruz ki sonradan girdiği Giresun maçında PvA'nın sezon başından beri yapamadığı ortayla asist yapıyordu az kalsın. Kanatlara yabancı bir iki alternatif alıp yerine göre sol bekte Kazımcan, sağ bekte Ali Turap kullanılabilir özellikle iç saha maçlarında.
Kanimca önümüzdeki günlerde benzeri olmayan bir transfer söleni yasayacagiz.Tamam anladik avrupada transfer dönemi kapalmasini bekliyorlar ama umarim simdiden anlastiklari oyunculari vardir, yoksa son hafta ancak kazik transferi yersin.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onlar ayrı ya. Ben bizde aşırı bir tahammülsüzlük görüyorum. O hoşuma gitmiyor.Maç kaybetsin onlar da bağıracak. Fenerle Tjk yalancı bahar yaşıyor şu an. TSliler Nwakame ve Visca'sız bir cacık olmadıklarını farkettiler.
Cidden cok ilginc bir kosu tarzi var. Bu herif bildigin ayi bogan.her an devrilip stadin yarisini gocertecekmis gibi kosuyor adam![]()
Fenere döndük kanka işte, Fenerin son dönem başarısızlığının en büyük nedenlerinden birisi budur.Onlar ayrı ya. Ben bizde aşırı bir tahammülsüzlük görüyorum. O hoşuma gitmiyor.
Luyindama'nın öttüremeyeceği forvet yok bence.Babayı Luyindama ile omuz omuza görmeden ölmek istemem