yok KDB,Havertz filan daha uygun gibi sanki
Almak üzere olduğumuz İcardi hatta aldığımız Torreira, Harit ve Draxler'den daha zor transferler. Bırakın boş lafı
Yunus ve Kerem’e defans arkasına sarkmalarını tembihlemek lazım. İyice kafalarına sokmak lazım. Kenarda ayağa top bekleme ile kanat ve iç forvet olunmayacağını anlamaları lazım. Onlara top atabilecek ortasahalarımız var artık. Arkaya koşacaklar bir zahmet. Hep kendilerini geriye atıyorlar.Takımın bütün ofansif aksiyonları Mertens'e bağlı. O da varını yoğunu koyuyor sahaya ki bu tempoyla maç kaçırmadan sezonu tamamlaması mümkün değil.
Alacağımız kanat oyuncusunun forvet arkasına geçebilecek yeteneklerinin de olması lazım ki Mertens sakatlandığında hapı yutmayalım. Bu açıdan değerlendirince profil olarak Harit, Draxler, Zyech gibi birilerinin gelmesi gerek

bizim topçuları taraftar çok fazla gömmeye başladı. tatsız bir durum açıkcasıJuve Porto maçında Porto 9 mu 10 mu ne kişi kalmıştı bu herif 13-14 koşmuştur o maç.
İlk 11miydi hatırlamıyorum gerçi de frikikten gol atarken götünden soluyordu.
Hayır alınamazdı çünkü 4 m euro bonservis verecektik biz.Yalnız bu hamsilerin Larsen iyi topçu, yaşına falan takıldık geçen sene ama Omar yerine alınabilrimiş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayır alınamazdı çünkü 4 m euro bonservis verecektik biz.
Yok efendim ne boş lafı. Derdim zorluğu değil çok rahat alırız bu isimleri.Almak üzere olduğumuz İcardi hatta aldığımız Torreira, Harit ve Draxler'den daha zor transferler. Bırakın boş lafı
Gedson tempo delisiyken hücumu yok deniyor Sergio geliyor fiziken yetersiz deniyor.bizim topçuları taraftar çok fazla gömmeye başladı. tatsız bir durum açıkcası
Sözleşmesi bitti yav, biz de son senesi diye ucuza kapatırız diye istiyorduk.Onun da sebebi Euro 2020’de iyi performans göstermesi sanırım bu sene bedelsiz gelmiş trabzona.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ts maci icin olabilir de diger maclar icin haklisinsorun bitiricilik değil
sorun yeteri kadar pozisyon bulamamak
efendim 3 tane bulduk atsak değişirdi
değişirdi de 3 pozisyon nedir allah aşkına
liverpool 9 atarken bir 9 da kaçırıyor
3 pozisyon ile maç bitmez
sorun bitiricilik değil
Liverpool bahsettiğin seviyeye 4 senede; kaleciye 80 stopere 90 m euro vererek geldi yalnız.sorun bitiricilik değil