GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 91

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589,6K
Sayfa
91/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur 11'i kurduktan sonra fırsat transferleri için beklemeye geçeceklerini söylemişti.

Lucas ve Mertens geldi, kağıt üstü 11 tamamlandı ve dediği gibi o günden sonra ağırdan aldık. Oyuncu almayı beceremeyip son güne kaldıklarını düşünmüyorum.

Ama bu beklemenin sonu aylardır ağza sakız olmuş Harit-Olsen falansa üzer beni. Zaten İcardi'den de hala emin değilim.

Bakalım bence güzel sürpriz ve ters köşeler olacak.
Harit ve olsen gibi dönüşü olabilecek adamlara üzülüp son kontratını yapacak 31-32 yaşında ismi olan içi geçmiş adamlara mı sevineceksiniz gerçekten

Liverpool bahsettiğin seviyeye 4 senede; kaleciye 80 stopere 90 m euro vererek geldi yalnız.

Sistem falan okey de 3 maça sistem mi oturur.

ben de öyle düşünüyorum zaten

sadece sürekli transfer isteyerek çözüm üretmeyi yanlış buluyorum

sefer olmadı icardi olmadı ibra vs

zamanla yine kaçıracağız ama 3 terine 7 pozisyona gireceğiz ve 2 atacağız

tek tek oyuncu görmeyelim transfer diye tutturmayalım

ben de sabır diyorum zaten yav

hoca doğru oyunu bulacak takım birbirini tanıyacak vs iyi olacağız

benim o sitemim eksiklik olarak sürekli bitiricilik gösterip oyuncuları çöpleyip sürekli yeni büyük isimler isteyenlere

Bitiricilik evet abartılıyor gibi. Asıl sorun sol tarafımızın kara delik olması.

evander'i sene başı istedim de adamı alıcı gözle izleme fırsatı bulunca o kadar da çekici gelmedi. Dün de ilk yarısını izledim, penaltıdan gol attı. Tiplemesi 10 değil ofansif 8. Sergio'ya temposuz fiziği yetersiz vs denilen ortamda bu adamı asarlar o kadar diyeyim.

Çoğu zaman sahada eskiden top oynamış, teknik, 120 kilo halı saha topçusunu andırıyor. Top ayağına çok yakışıyor da driplingine vs hiç rastlamadım. Bildiğin jog atıyor sahada. Tempo namına iş yok. Dar alanda memleketine has işleri var bacak arası işlerinde var. Koşma tarafında yok. Bir de sorumluluk almadı mesela dün, izlediğim birkaç maçında da böyleydi. Ayağına gelirse oynuyor. Top istemiyor. Sahada unutulduğu oluyor. Bilemiyorum altan.

Bu adam elinde olacaksa sergio'yu almayacaktın ya da bu arkadaşı onun yedeği yapacaksın. İkisini kaldırma imkan ihtimali yok orta sahanın.

ben de öyle düşünüyorum zaten

sadece sürekli transfer isteyerek çözüm üretmeyi yanlış buluyorum

sefer olmadı icardi olmadı ibra vs

zamanla yine kaçıracağız ama 3 terine 7 pozisyona gireceğiz ve 2 atacağız

tek tek oyuncu görmeyelim transfer diye tutturmayalım
Sefer alınırken 1 santrafor daha alınacağı belliydi, baştan beri plan oydu.

Kanat ve stoper de alınabilir ki eksiğiz.

Sürekli transfer isteniyor demek için biraz erken zira 2 ay oldu hoca geleli.

Klopp Keitaya 70, Fabinho'ya 50, Oxlade'e 40, Thiago'ya 30 verdirdi, Milner, Henderson ve Elliott da var hala orta saha istiyor almayın demek doğru olur mu mesela

evander'i sene başı istedim de adamı alıcı gözle izleme fırsatı bulunca o kadar da çekici gelmedi. Dün de ilk yarısını izledim, penaltıdan gol attı. Tiplemesi 10 değil ofansif 8. Sergio'ya temposuz fiziği yetersiz vs denilen ortamda bu adamı asarlar o kadar diyeyim.

Çoğu zaman sahada eskiden top oynamış, teknik, 120 kilo halı saha topçusunu andırıyor. Top ayağına çok yakışıyor da driplingine vs hiç rastlamadım. Bildiğin jog atıyor sahada. Tempo namına iş yok. Dar alanda memleketine has işleri var bacak arası işlerinde var. Koşma tarafında yok. Bir de sorumluluk almadı mesela dün, izlediğim birkaç maçında da böyleydi. Ayağına gelirse oynuyor. Top istemiyor. Sahada unutulduğu oluyor. Bilemiyorum altan.

Bu adam elinde olacaksa sergio'yu almayacaktın ya da bu arkadaşı onun yedeği yapacaksın. İkisini kaldırma imkan ihtimali yok orta sahanın.
güzel özetledin

Muslera = Altay
Boey || Dubois > Ferdi
Nelsson > Lemos
Abdül < Szalai
Torreira > Arao
Sergio < Zajc
Yunus > EMor
Mertens ? Pedro
Kerem > Lincoln
Sefer < Valencia

Fenerle muhtemel ilk 11'leri karsilastiriyorum bizde çoğu oyuncu bireysel olarak daha iyi görünüyor, Kerem'in fln biraz toparlanması lazım sadece. Sefer yerine yeni golcü gelince orada da öne geçeceğiz bence
Heriflerin tek avantajı geniş kadro, yedeklerden 11 çıkarsak heralde 8-9 topcu önde cıkarlar

Bu arada Alioski'yi unutmusum,
PVA < Alioski

Gedson tempo delisiyken hücumu yok deniyor Sergio geliyor fiziken yetersiz deniyor.

Zaten futboldan anlamayan bir güruh geneli, Avrupa maçı desen izleyen yok, çok da abes gelmiyor bana. 2 maça oyuncu gönderelim diyenler ise futboldan men edilmeli çünkü bunlar pandemi sonrası kahvelerden sosyal medyaya ya da forumlara inen kalitesiz bir topluluktan ibaret.

Kimseyi aşağılamak istemem ama bunları başka türlü anlatabilmek mümkün değil.
yatırım transferi denilince herkes cicaldau,morutan'ı örnek gösteriyor ama hiç biri kafasını çevirip Marcao,Nelsson son zamanlarda Boey'i söylemiyor. Hadi onu geçtim yıldız denilecek adamları alıyoruz onu da beğenmiyor hiç biri. Kerem,Yunus 2-3 haftadır yiğit gökoğlan muamelesi görüyor. PvA pek sevmediğim bir bek ama utanmasalar Ömer ile filan kıyaslanacak şekilde yerin dibine gömülüyor. Valla bak çok değil 5-6 hafta ergenler ve kahve tayfası sussa bi şeyler olumlu gitme ihtimali de yüksek.

Bilerek oynamıyordur.

O adamın genel problemi o gibi, keyfi gelince top oynuyor.

Bazı maçlarda çok kötü, bazılarında ise o herif bu mu dedirtecek bir oyun tarzı var.

Sefer alınırken 1 santrafor daha alınacağı belliydi, baştan beri plan oydu.

Kanat ve stoper de alınabilir ki eksiğiz.

Sürekli transfer isteniyor demek için biraz erken zira 2 ay oldu hoca geleli.

Klopp Keitaya 70, Fabinho'ya 50, Oxlade'e 40, Thiago'ya 30 verdirdi, Milner, Henderson ve Elliott da var hala orta saha istiyor almayın demek doğru olur mu mesela

hoca değil admin taraftarı diyorum

adam alıyoruz onun yerine bir daha

mertens alıyoruz hazard bekleniyor

icardi sırf ismi büyük diye isteniyor

Muslera = Altay
Boey || Dubois > Ferdi
Nelsson > Lemos
Abdül < Szalai
Torreira > Arao
Sergio < Zajc
Yunus > EMor
Mertens ? Pedro
Kerem > Lincoln
Sefer < Valencia

Fenerle muhtemel ilk 11'leri karsilastiriyorum bizde çoğu oyuncu bireysel olarak daha iyi görünüyor, Kerem'in fln biraz toparlanması lazım sadece. Sefer yerine yeni golcü gelince orada da öne geçeceğiz bence
Heriflerin tek avantajı geniş kadro, yedeklerden 11 çıkarsak heralde 8-9 topcu önde cıkarlar

mertens > süper lig üstad, soru işareti olmamış :'(

bu takımın en başta hızlı bir kanada takım oyununa da destek verebilecek net bir golcüye ihtiyacı var. eldeki kadroyla dolduramazsın bu boşlukları. daha yaratıcı oos stoper ve beklere sıra gelmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt