Buyuk hata.fener stoper almayacakmış![]()
Buyuk hata.fener stoper almayacakmış![]()
Peres-Szalai-Serdar-Lemos-Gustavo var. Bizde sadece Nelsson ve Abdülkerim var, millet stopere gerek yok. Almamalarına şaşırmıyorum o yüzden.fener stoper almayacakmış![]()
Sanmam reis, bize düşmez.Jobathan Bamba'ya ne dersin? Sözleşmesi sezon sonu bitiyor acaba para kazanmak için 5-6+ sonraki satıştan paya okey olurlar mı yoksa yararlanalım derler mi? Avrupa kuplarında yoklar satmaya okey olabilirler gibi geliyor bana bedava gitmesinden se?
F1 pistiMonza kim la
Torreira gibi düşse çok iyi olurdu. Açıkcası son çıkan İcardi vb. sürekli yıldız isimler bana doğru gelmiyor sanki isim futbolcu alalım hastalığına kapılmış gibi geliyor artık.Sanmam reis, bize düşmez.
Bu çıkarımı nasıl yaptınız bilmiyorum ama bilakis transferin son gününe kadar Schalke'nin elden çıkaramadığı Harit'in de dönüşünden şüphe duyarak daha düşük maaşlı genç oyuncuların gelmesini umuyorum.Harit ve olsen gibi dönüşü olabilecek adamlara üzülüp son kontratını yapacak 31-32 yaşında ismi olan içi geçmiş adamlara mı sevineceksiniz gerçekten
Adamın ülkesinde savaş var, mental olarak iyidir herhaldeDovbyk gibi genç oyuncular alınacaksa kesinlikle mental olarak kuvvetli ve ingilizce bilenlerden seçmek gerekiyor. Sonra kafayı çizip gidiyorlar ülkeden yok pahasına.
Muslera = Altay
Boey || Dubois > Ferdi
Nelsson > Lemos
Abdül < Szalai
Torreira > Arao
Sergio < Zajc
Yunus > EMor
Mertens ? Pedro
Kerem > Lincoln
Sefer < Valencia
Fenerle muhtemel ilk 11'leri karsilastiriyorum bizde çoğu oyuncu bireysel olarak daha iyi görünüyor, Kerem'in fln biraz toparlanması lazım sadece. Sefer yerine yeni golcü gelince orada da öne geçeceğiz bence
Heriflerin tek avantajı geniş kadro, yedeklerden 11 çıkarsak heralde 8-9 topcu önde cıkarlar
Bu arada Alioski'yi unutmusum,
PVA < Alioski