GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 97

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589,7K
Sayfa
97/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene en büyük şampiyonluk adayı Beşiktaş belli oldu Alanya deplasmanında 3-0'dan maçı 3-3 vermeselerdi 4'te 4 yapacaklardı. Trabzon ve Fenerbahçe'de birşey yok. Bu sezon şampiyonluk yarışı Galatasaray ile Beşiktaş arasında geçecek. İyi bir forvet ve kanat almazsak Beşiktaş'a karşı işimiz zor.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4 maçın 3ünü biz evde oynasak biz oluyorduk şampiyonluk adayı sanırsam. Oynadıkları takımları analiz edip yorum yapalım. Rakip güzellemelerinden bıktım ezbere.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FbZ4LoTWYAIqbJh

fenerin ilk onbirinden daha quality bir takımız bence. hatta ikinci onbirlerde de bence ahım şahım geride değiliz. onların orta saha pozisyonunda çok fazla oyuncusu var sadece sayısal olarak. bu da avantaj mı dezavantaj mı göreceğiz.

Bu sene en büyük şampiyonluk adayı Beşiktaş belli oldu Alanya deplasmanında 3-0'dan maçı 3-3 vermeselerdi 4'te 4 yapacaklardı. Trabzon ve Fenerbahçe'de birşey yok. Bu sezon şampiyonluk yarışı Galatasaray ile Beşiktaş arasında geçecek. İyi bir forvet ve kanat almazsak Beşiktaş'a karşı işimiz zor.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baştan beri en iyi kadroyu kurduklarını söylüyorum ama daha çok sular akar üstünden bizim son günlerde kimleri getireceğiz de önemli bir husus 2 iyi takviyeyle en iyi biz olabiliriz..
Bir de çok şanslılar her mac nerdeyse ilk buldukklari pozisyonda gol atiyorlar maçlar çözülüyor biz de tam tersi daha net pozisyonları harcıyoruz bunun bir yerden dönmesi lazım dün mulekanin attığı gol mertensinkinden çok daha zordu misal..

Dembele, Ben Breton Diaz, Brekalo, Ryan Kent sözleşmesinin son senesine girmiş oyuncular Ryan Kent- Diaz bize kalmaz. Dembele çok zor transfer ama Brekalo ilgilensek alabileceğimiz bir oyuncu diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt