Oyuncunun maçını izlemedim ve hakkında ki yorumlara da bakmadım reis.Eldor Shomurodov'u da hazırlık maçlarında denemediler diye biliyom.Çünkü sürekli o dönemler transfer görüşmesindeydi Bologna Torino ve diğer İtalyan kulüpleriyle beraber reis..Diawara’yı neden değerlendirmiyorlar anlamıyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
duboisi o tarz kullanıp toureyi ileri yollayabiliriz belki.Bu arada son iki maçta savunmada topla çıkarken PvA'yı sol stopere yerleştirip oyunu onun başlatmasını sağlıyoruz. Balo Toure falan bu sisteme uymaz.
Bu sene en büyük şampiyonluk adayı Beşiktaş belli oldu Alanya deplasmanında 3-0'dan maçı 3-3 vermeselerdi 4'te 4 yapacaklardı. Trabzon ve Fenerbahçe'de birşey yok. Bu sezon şampiyonluk yarışı Galatasaray ile Beşiktaş arasında geçecek. İyi bir forvet ve kanat almazsak Beşiktaş'a karşı işimiz zor.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bize günahını bile vermez o terbiyesiz herif.Işıtan Gün Ömür'ü almış galiba. Bize yolla... Barışalım.
Olurmu ya kendisi rodri'nin muadili objektif galatasaraylılara göre. Ama bize gelen torrerira ise düz bir oyuncu.Bu nasıl bir ön liberoymuş böyle ya, JJ hocam nerden bulmuş bu canavarı. Adam yiyor resmen.
Ekli dosyayı görüntüle 175746
Kendi hatasından basına ne isler geldi . Adama maddi manevi her turlu gezelligi yaptık . Karşılığı bu mu ?türk insanı olarak duygusal düünüyoruz, acıyoruz, vefa gösteriyoruz ama elin oğlunu işte görüyoruz, hakkını almadan gram yerinden oynamıyor. bu enayiliği atmalıyız artık
Ondan oyuncu almayı bırak oyuncu almak için görüşmelere gittiğimiz haber bile utandırabilir reis yavBize günahını bile vermez o terbiyesiz herif.

Dubois yine sakatlanırsa plan bozulacak o zaman. Mutlaka PvA kalmalı bence. Nazar değmesin diye yazmıyorum ama bu kadar sakatlanmadan oynayan başka bir bek yok. Garanti bir oyuncu bulamayacaksak potansiyelli birisini alıp değişimli oynatarak seneye hazırlamak lazım.duboisi o tarz kullanıp toureyi ileri yollayabiliriz belki.
btw dünkü bjk maçını izledin mi üstat. valerian masuakoyu torrentin pvayı kullandığı gibi kullandı.
Benim soy ismin Cigdem Samete Malbant demis oluyorsun.Birazdan kufur gelecek hazirlikli olSemih Malbant