Murat Durmaz
Hocaların Hocası
İcardi gelsin de bi forvet izleyelim yav 

Onu yapınca PvA bir daha geri gelmiyor. Öylede bir dezavantajı var işte.Pva'ya defanstan çıkarken boş koşu artırmamız lazım herif topsuz koşuda takımdaki herkesten hızlı.
Sal rakip ceza sahasına koşsun koşarken 3 kişi ne oluyor diye pozisyonunu kaybeder keremle yunusu da koşturursun rakip defansta 10 metre boşluk olur bu sefer mertens boşa kaçar. Gol de atarsın.
Lafa geldi mi yav rakip bize kapanıyor. Ceza sahasından karşıya giderken 3 gün geçiyor. Pozisyon tabi bulamazsın.
Koşturacaksın kardeşim maçın 10 dakikası koşturup rakibi neyr uğradığın şaşırtacak.
Mertens ile sefer zaten orta sahaya geliyorlar.
Aynı anda 2 bek 2 kanat bi koştur bakalım ne oluyor izleyelim. Yapamazlar olmaz diye de kendimizi kandırmayalım.
Çok ince düşünüyor biraz basit oynamalı, hiç konuşmuyor sadece İnceci denirdi.Prime xavi gelse cok temposuz, sadece pas yapiyor denilecek bir ortamdayız.
Olsun sen yine de öyle deme düşünme sağlık sonuçta haklısın fakat Allah korusun!Burada "şampiyon olmak isteyen takımın sağ beki kör olmamalı" demiştim 3 gün ban yemiştim
Yaparmoura iş yapar mı
Gol atmak için ekstra 8 milyn Euro maaşlı 2 oyuncuya mı ihtiyacımız var şimdi.Muslera
Dubois Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Yunus Mertens Moura
Icardi
Şöyle bir kadroyla gol sorunu falan kalmaz
İçinden geçer sol kanatlarinmoura iş yapar mı
Umutlu olunacak bir oyuncu degil bu ligte bu kadar temposuz adamlar is yapmazSelçuk prime zamanindan normal seviyelere tam inmeye başlarken indigi an demiyorum top süremiyordu o zamanlarda her pozisyonda düşüp faul alırdı.Bu adam tam da o aralıkta.Olmuş ve aşagı dogru inmeye baslarken bize denk geldi.Ben kendisinden hiç umutlu değilim açıkcasi
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İcardi gelsin de bi forvet izleyelim yav
Aslında tek başına moura da sorunu büyük ölçü de çözebilir.Gol atmak için ekstra 8 milyn Euro maaşlı 2 oyuncuya mı ihtiyacımız var şimdi.
Kardeşim yanlış anlamada Pva dan bir cacık olmaz.O boş koşu bile yapsa bu kez geriye gelemez.Onun işi show tamamen.İki sözlü atişıyim biriyle,bir iki kayıp taca atıp güç gosterisi yapayım filan onu kovalıyor surekli.Bindirme yok,orta desen rezalet çalım atma becerisi çok nadir.Geldiginden beri 2 3 maç çok iyi oynamislıği var yalan yok.Ama 50 maçın 2 3ude iyi oynayamıcaksan zaten bu seviyelerde isin yok.Pva'ya defanstan çıkarken boş koşu artırmamız lazım herif topsuz koşuda takımdaki herkesten hızlı.
Sal rakip ceza sahasına koşsun koşarken 3 kişi ne oluyor diye pozisyonunu kaybeder keremle yunusu da koşturursun rakip defansta 10 metre boşluk olur bu sefer mertens boşa kaçar. Gol de atarsın.
Lafa geldi mi yav rakip bize kapanıyor. Ceza sahasından karşıya giderken 3 gün geçiyor. Pozisyon tabi bulamazsın.
Koşturacaksın kardeşim maçın 10 dakikası koşturup rakibi neyr uğradığın şaşırtacak.
Mertens ile sefer zaten orta sahaya geliyorlar.
Aynı anda 2 bek 2 kanat bi koştur bakalım ne oluyor izleyelim. Yapamazlar olmaz diye de kendimizi kandırmayalım.
Ben 10 gun yedim :/Burada "şampiyon olmak isteyen takımın sağ beki kör olmamalı" demiştim 3 gün ban yemiştim
Yav pozisyonu golle sonuçlandırdığımız sürece bu sorun teşkil etmez en kötü kontra yeriz orada da ekstra mertens geliyor geriye torreira da kapatıyor zaten maç içinde 4-5 kere bunu denemek gerekirOnu yapınca PvA bir daha geri gelmiyor. Öylede bir dezavantajı var işte.
Sanırım evet çünkü rakiplerin hücum hattına bakarsak çok zayıfız mevcut kadroyla. İlla bu iki isim olması gerekmiyor elbette ama bu kalitede isimler olmalı Mertens'in nasıl takımın çehresini değiştirdiği ortada benzer kalitede 2 oyuncu ile çok daha başka bir futbol oynarız.Gol atmak için ekstra 8 milyn Euro maaşlı 2 oyuncuya mı ihtiyacımız var şimdi.
Yalnız olmamak sevindirdi bende aynı sebepten ceza yemiştim.Burada "şampiyon olmak isteyen takımın sağ beki kör olmamalı" demiştim 3 gün ban yemiştim
ben de yedimYalnız olmamak sevindirdi bende aynı sebepten ceza yemiştim.
Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi