GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 111

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
590,2K
Sayfa
111/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim yanlış anlamada Pva dan bir cacık olmaz.O boş koşu bile yapsa bu kez geriye gelemez.Onun işi show tamamen.İki sözlü atişıyim biriyle,bir iki kayıp taca atıp güç gosterisi yapayım filan onu kovalıyor surekli.Bindirme yok,orta desen rezalet çalım atma becerisi çok nadir.Geldiginden beri 2 3 maç çok iyi oynamislıği var yalan yok.Ama 50 maçın 2 3ude iyi oynayamıcaksan zaten bu seviyelerde isin yok.

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav pek beğendiğim söylenemez ama durduğu sürece de koşturmak lazım boş koşuyu çok iyi yapıyor ha koştuktan sonra topu kaybeder orasına karışmam yarış tavşanı gibi kullanmak lazım

Bjk taraftarı tabiki arkasında olacak.Çünkü adamalar doğru iş yapıyor.Bizim başımıza gelen yöneticiler bunların başına geçse her sene ilk beşe zor girerler .o zaman gürün bakalım nasıl tepki veriyorlar.

Benim hakkımı zamanında ve sert bir şekilde koruyamayan adama neyin desteğini vereceğim.
Bjkinin başındakiler öylemi bir taraftar kadar klübüne bağlılar.Doğal olarakda seslerini çıkartmıyorlar.

Klübün haklarını korumak yok ,iletişim yok ,transfer dönemleri fiyasko,bir tame geliştirilmiş proje yok ve hala bu adamlar bir şekilde deli gibi savunuluyor.
Bu söylediklerm bazı konular dışında bu yönetim için değil.

Reis Yani sizlerin şu beceriksiz yöneticileri koruma çabanıza hayranım..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O mesajda yönetimle ilgili bir ibare yok. Kim neyi koruyor anlamadım?

Tjk taraftarı Demirören döneminde de öyleydi.

Geçen sene ŞL parasına rağmen 6. olan kulübün yönetiminin de övülecek bir yanını göremiyorum. Bu sene övülen işlerin sene sonu ne getireceğini de hep beraber göreceğiz.

Fenerbahçe, 13 Temmuz’da Watford’dan kadrosuna kattığı 19 yaşındaki forveti Tiago Çukur’u Belçika 2. Lig ekibi Dender’e kiraladığını açıkladı.

Takımda çok ince bir çizgi var gibi son tercihlerde oda kırıldı kırılacak ve o zaman bence ligde tutulamayan bir takım olacak. Okan hocaya çok güveniyorum iyi niyetine ve samimiyetine. 2-3 takviye ile takım dinamo olacak

Yav pozisyonu golle sonuçlandırdığımız sürece bu sorun teşkil etmez en kötü kontra yeriz orada da ekstra mertens geliyor geriye torreira da kapatıyor zaten maç içinde 4-5 kere bunu denemek gerekir
Görmek lazım ama PvA bu sene çizgi tercihlerine çok kötü başladı, geçen senede çok iyi değildi ama daha başarılıydı. Bu sene aşırı kötü yapıyor şu ana kadar. Şu ana kadar Kerem'in de savunma yardımı sıfır. İleride kalıyor, dönemiyor. Çok erken olur bence. Yükleme yorgunluklarını atlatmaları gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt