Ferdi Hoşer
Aslan Üye
31 Ağustos son degil miy di ?2 eylül 00:00
31 Ağustos son degil miy di ?2 eylül 00:00
Kaynak Fotospor
Sefer kerem ve yunus 3 lüsü yüzünden gol atamıyoruz diyoruz millet hala ikna olmuyor. Sol kanatta iyi bi topçu ilerde icardi olsaydı şuan 12 puandaydık. bizim hücum üçlümüz skorer değil bu şekilde şampiyon olamayız orada en az 2 değişiklik yapmamız gerekOkan hocayla butun istatistiklerde en tepedeyiz ama sorsan rezalet oynuyoruz.
31 Ağustos son degil miy di ?
nerden bakiliyor rtas bunlaraOkan hocayla butun istatistiklerde en tepedeyiz ama sorsan rezalet oynuyoruz.
bu listin pek çoğu çin/arabia/qatar falan yapar bence. vole vurmak isteyen, futbolu ikinci plana atmış oyuncularmış meğerse.Bunlar neyi bekliyor?
Ekli dosyayı görüntüle 175755
hayır renktaşım 1 eylül yani 02 eylül 00:00 ama genellikle saat 1 e kadar uzatıyorlar.![]()
Yaz transfer dönemi
Diese Statistik zeigt den Zeitraum für Sommertransfers weltweit an. Geordnet nach dem Zeitpunkt der Öffnung zeigt die Liste für jedes Land die Dauer der Winter-Transferperiode an.www.transfermarkt.com.tr
1 gün fazladan bekleyeceğizDemekki ilk vuruşu iyiLucas Moura ile ilgili bir araştırma yaparken taraftarın biri şunu yazmış. Lucas Mourayi istemiyorum. Çünkü son vuruşları kötü.
Moura ingilterede her sene çift haneli görüyor. Son vuruşu kötüymüş blah blah
ne yazık ki.1 gün fazladan bekleyeceğiz
xeka-monzaBunlar neyi bekliyor?
Ekli dosyayı görüntüle 175755

Geçen sene Bjk bizim Seri- Nzonzi'li sezonun hatasını yapıyor derken, bazı arkadaşlar Texeira 15 gol 15 asist yapar diyordu hatta çok iyi hatırlıyorum sen 1.5 sene top oynamamış adam faydalı olamaz derken sabah akşam övüyorlardı Alex'i.O mesajda yönetimle ilgili bir ibare yok. Kim neyi koruyor anlamadım?
Tjk taraftarı Demirören döneminde de öyleydi.
Geçen sene ŞL parasına rağmen 6. olan kulübün yönetiminin de övülecek bir yanını göremiyorum. Bu sene övülen işlerin sene sonu ne getireceğini de hep beraber göreceğiz.