Can Karabacak
Ulubatlı Souness
az mı fazla mı renktas yazsanaAzure lounge'dan cikmaz
az mı fazla mı renktas yazsanaAzure lounge'dan cikmaz
Şaak Depay
Şaak Moura
Şaak İcardi
Şöyle 10 15 dk arayla açıklansa ne güzel olmaz mı yav![]()
Bir daha ust seviye futbol oynamak istemiyorsa diyebilir. 1 sene hic mac oynamadiktan sonra hangi Avrupa kulubu alir onu?İcardi sozlesmem bitene kadar burada kalacağım diye miyor mu?
Yani kesin psgden ayrılacak mı?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yangın tayfa lideri olarak yangın söndürme hamlelerini dikkatle izliyorum sn KaraPrime xavi gelse cok temposuz, sadece pas yapiyor denilecek bir ortamdayız.
İsimlerden kaçı olur bilememde, sanırım plan +3 kontenjan acip 3 kisiyi önümüzdeki hafta almak olabilir. Sonraki kalan zamanlarda U21 +3 kontenjanı kovalanabilir.Şaak Depay
Şaak Moura
Şaak İcardi
Şöyle 10 15 dk arayla açıklansa ne güzel olmaz mı yav![]()
Yok yani o anlamda sormadım herkes kesin ayrılacak gözü ile bakıyorsa o yüzden sordumBir daha ust seviye futbol oynamak istemiyorsa diyebilir. 1 sene hic mac oynamadiktan sonra hangi Avrupa kulubu alir onu?
Başacıkoğlu hocam.Elayis ikinci basakcioglu vakası olur
bir kaç iyi maç oynadı geçen sezon ama 3.5m etmez
Bu adam Galatasaraylı değil mi? Fenere gitmez sanirim.
Parayı verince bi bakmışsın em büyük fbli olurlar
Yukarida yazdigimdan dolayi herkes ayrilacagini dusunuyor ve haklilar. Adama git kulup bul dendi. Kadroda yer acmiyorlar. Bizim Omar gibi de kor falan degil.Yok yani o anlamda sormadım herkes kesin ayrılacak gözü ile bakıyorsa o yüzden sordum
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
. Bu arada bunlar transfer dönemi açık diye tüm oyuncuları oynatıyorlar. Saçmalık.