Hasan Taysi
Parçalı Üye
Ben Arapların yerinde olsam Ronaldo'yu PSG' ye alırım. Messi, Neymar Ronaldo birde böyle deneyeceksin. Yıllarca ne paralar harcadılar. İşin Reklam Show kısmına bakarım. Kupa gelirse ne âlâ..
Evet yav bizim derdimiz ne zaman forvet oldu takımda 2 tane kanat var ve onların da katkısı 4 maçta 0Kanat adı gecmemesi canımı sıkıyor.
bu msj hakkında gscimbom yönetim kurulu toplantı halinde@yagosabuncuoglu: "Muslera, Türkiye'ye adapte olmakta sıkıntı yaşayan milli takım arkadaşı Torreira'yı meşhur bir kebapçıya götürdü. Kebapçıda yaşanan bir kaza sonrası oyuncunun sağlık durumunun değerlendirilmesi için Torreira'nın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi."
NEYMARRRRRRRRR

üstat senin postlar gün geçtikçe uzuyor.Trabzon 3 m euro vermiş fiyat iyi almışlar
Beni kandırdı. Gereğinin yapılmasını arz ederim.bu msj hakkında gscimbom yönetim kurulu toplantı halinde
KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Gelmedi.
tudor dehlemekle haklıymış. bu kafada topçu mu olur
Bir yandan Aydın Uzunoğlu bir yandan Ahmet Denizci bir yandan Yozgatlı sen ayvayı sapıyla yemişsin kank @Furkan Korkmaz