TSnin açıkladığı tüm rakamlar yalan.
“Galatasaray ve Icardi birkaç gün önce anlaştı ancak şu ana kadar PSG ile anlaşma zemini bulunmuş değil. Fenerbahçe olayı dikkatlice takip ediyor ancak biraz daha uzak durumda.“
Ben de dedem. Gomisli Garry Rodriguesli Belhandalı o ilk sezon gibi 3er 4er gollü rakibi boğan Cimbomu istiyorumGol show istiyorum artık Onurŕrŕrrrrrrr
“Galatasaray ve Icardi birkaç gün önce anlaştı ancak şu ana kadar PSG ile anlaşma zemini bulunmuş değil. Fenerbahçe olayı dikkatlice takip ediyor ancak biraz daha uzak durumda.“

Ikpeazu yapabiliyorsa luyindama kralini yapar85'te oyuna alınacak uzun boylu forvetimiz
Bence bu yerli olayı şans vermekle alakalı.
Fener :
Altay'ı aldı direkt oynattı, herif ne goller yedi, vazgeçmediler.
Ferdi desen eninde sonunda oynattılar.
Mert Hakan öyle.
Serdar Azizle İrfan ok mesela onlar oynayabilir adamlardı geldiklerinde.
TS :
Hazır aldıkları tek yerli Eren o da işte solak Boey.
Diğer hepsini koydular oynattılar.
TJK :
Hazır aldıkları yerli yok. Geneli de alt yapıdan.
Yerlilere şans vermezsek sorun yaşamak normal açıkçası, ağlanacak bir durum yok.
laf olsun diye koydum videoyu.paylaşacak bişey bulamadım reissen de mi brütüs
Yalan olduğu konusuyla ilgili söylenti, haber vs mi oldu. Yoksa tahmin olarak mı?TSnin açıkladığı tüm rakamlar yalan.
TSnin açıkladığı tüm rakamlar yalan.
Nispeten iyi kadrolarda Ömer, Taylan hatta Kılınç iyi katkılar verdiler. Diğer takımlarda da yerliler büyük fark yaratmıyor. Geçen senenin en çok fark yaratan iki yerlisi zaten sende.Taylan-berkan-kerem-ömer hatta emre kılınç daha ne kadar sans verelim üstad kerem hariç elde var 0 .. kılınç 6 ay onun dışında hepsinin 1er sezonu var en az