Mert Kamacı
Ulubatlı Souness
Olm bu adamdan şüphelenmeye başladım
Kripto GS'lı filan olabilir mi
Olm bu adamdan şüphelenmeye başladım
HY: "Leverkusen'deki Paulinho ile Galatasaray ilgileniyor."
Skill videosunu bile begenmedim sahsenVallah istatistigini bilmem uc dort macini en az izlemisimdir
Ikili mucadelede ayakta duramiyor, aliyor topu gidiyor kafasini kaldirmiyor, asiri cok top ezen bi sahis keremin macar versiyonu
Skill videolarini izleyip yine bana laf atacaklar ama bi iki 90 dakika macini izlesinler gorurler
Menajerlere ne varsa getirin dedik heraldePaulinho diyo haluklar geçen bjk ye de önerilmişti komik tarafı Paulinho da Sallai de doğruysa alakasiz iki oyuncu tipi yine
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rogonla çalışmaya başlarsak sakata gireriz millete firmino önerirler Türklere Berisha Meyer getirirler. Paulinho taraftarin daha çok seveceği bir oyuncu ama Sallai daha doğru profil yine rastgele ne balık gelirse işine girmisizMenajerlere ne varsa getirin dedik heralde
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Leverkusenlilere göre, Paulinho Brezilayaya dönmeyi istemis, ama belese gitmeyi istoymrus diye Leverkusen izin vermemis. Baska takim bul demisler ve adam beni Brezilayaya birakmazsanis sezon sonu belese ülkeme dönerim tarzi rest cekmis. Tribünde yer alir diyorlar
Tam bir MAL yani
Ulannnnn biz bunlar icinmi 1 eylulu bekledik tovbe yarrabi
Ooo İstanbul gecelerine mi Floryaya mi transfer yapıyoruz renktasPaulinho evander yapalim