Nurullah Fethi
10 Numara!
Tam William d'avila'lık vaziyetteyiz şu an. Reisin elinde kesin pır pır siyahi zayıf bir kanat vardır hemen kitler.
Tam William d'avila'lık vaziyetteyiz şu an. Reis elinde kesin pır pır siyahi zayıf bir kanat vardır hemen kitler.

Şimdilik! Brezilyalı oyuncuların nasıl davranacağı belli olmaz,bir bakmışsın Katar 'a, Çin'e imza atar.Lucas Moura takımında kaldı mi ?
21.ci nöbeti bulur oyuncuların gelmesi , son günler ağır kolpalar havada uçuşacagı için, 20.ci nöbet çabuk biterEvet asıl transfer nöbeti bu geceden itibaren başlıyor
Ben seferovici takip eden ve beğenen biriydim ancak bu kadar durgun ve formsuz görmedim boğa gibi güçlü mermi gibi sut çekerdi çok isteksiz bitik görüyorumSeferi burda öven kimdi kefil olan
Geçen söyle de böyleydi hocam, temposu da yetersiz kalmaya başladı, iyi oynadığı maçlarda da çizgiye inip topu kötü kullanıyor, orta yok.. Ayağı iyi diyoruz 20 tane top kaybediyor. Gerek yok bence.mitşö sol bek mi
abdülün yerine stoper bakmağı bıraktığımız gibi pva yerine sol bek bakmayı da bırakacaz inş. 1-2 maçlık yorumları rafa kaldırmak şart.
Elis kaldı değil mi takımında
OhhhhhhhhhhhhhhhAmine Harit, Marsilya'da
Marsilya, Amine Harit’i satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladığını açıkladı.www.gscimbom.com