GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 419

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589,7K
Sayfa
419/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhabirler:omar parasını istiyo
Biz:vay haysiyetsiz omar

Omar:haberler yalan
Biz:vay haysiyetsiz yalancı muhabirler

Kulüp:omar fesih
Biz:vay haysiyetsiz omar

Ulan buna ne gerek vardı ki sanki abd gizli servisiyiz iletişimsizliğe bak

Omar kahpelik yapıyor diyip geçeceksin konuyu bulandırmadan

Seferi burda öven kimdi kefil olan
Ben ve hala aynı kanaatteyim Sefer çok iyi oyuncu. Tam bize yarayacak adam mücadele eder, takımı oynatır, iyi bir bitirici olmasa da gol de atar, alan açar tam aradığımız adam yani. Sezona istediğimiz gibi başlamadı belki evet formsuz şu an ama fizik durumu düzelince, takım hücum varyasyonları oturunca iyi olacaktır şüphem yok..

Ben seferovici takip eden ve beğenen biriydim ancak bu kadar durgun ve formsuz görmedim boğa gibi güçlü mermi gibi sut çekerdi çok isteksiz bitik görüyorum
Latife yaptım rtaş bende isteyenlerdendim ama şuan çok ama çok kötü

Niye böyle bir hale büründüki acep başlar başlamaz fecaat olsa artık bitmiş bize bitik hali kalmış diyecemde hazırlık maçlarında gayet iyiydi gol dışındada farklı bir sorun var sanki

Bu arada Paulinho çok ciddi bir potansiyeldi. Leverkusen sanırım 15 milyon € civarlarında bir tutara Brezilya'dan çıkarabildi.

Pandemi sonrası 2020'de tam böyle oynamaya başladı bir iki asist ve gol yaptı ama formunun zirvesine doğru giderken çapraz bağlarını kopardı.

Ekran Alıntısı.JPG

Sonra hikayenin gerisini zaten yaşıyoruz. Adı buralara düşecek kadar sıradanlaştı.

Fırsat transferi mi? Evet %100 ama ciddi katkı vs. beklemeden sabredersek olabilir.

Bizim taraftar profilini düşünürsek pek mümkün gözükmüyor.

Bence para vermeden feshettik.

Oyuncu isterse dava etsin kafasındayız.

Bir anlaşmazlık var ama o kesin, bu akşamki açıklamanın ardından bu haberin gelmesi tesadüf olamaz.
torrent ile ayni usul ugrassinlar fifada dava sonucu gelene kadar 1 sene gecer bunlarin parasini isletecegiz muhtemelen bu surede
su an nakit bizim icin onemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt