Ne Sarabia yahu gidin yatin. Ellerindeki tek doğru düzgün kanat. PSG satmak isteseydi en az 10 alıcı çıkardı.
Yarın gelsin başlasın KralDenayer hala boşta???
bilemiyorum.kadromuz zayıf oldugu için kim iyiyse o oynar.mertens 35 yasında.yedekten de girer dedimBirincisi PSG Sarabbiayi bu sezon bırakmaz
İkincisi bıraktı diyelim Portekiz'de açık hala transfer tahtası
Üçüncüsü de hadi geldi diyelim sola martins sağa sarabia ortaya yunus yaptin,Mertense ne olacak?
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 ü 5 i arama Aslan Parçası, Cimbom dan buyuk takım mi varDenayer istediği kontratı alamazsa futbolu bırakacak heraldene boş adammış yav.
o zaman gelson martins ve reis nelson da karar kılalımNe Sarabia yahu gidin yatin. Ellerindeki tek doğru düzgün kanat. PSG satmak isteseydi en az 10 alıcı çıkardı.
Haber mi var öylesine gece gece uydurdun mu şimdi?o zaman gelson martins ve reis nelson da karar kılalım
alabileceğimiz kanat listesi yaptım.gelson martins bu sezon az şans bulmus.gecen sezonda istatistikleri düşükmüşHaber mi var öylesine gece gece uydurdun mu şimdi?
Rüyasında gördü sanırımHaber mi var öylesine gece gece uydurdun mu şimdi?
gecen gordum okuz gibi olmus laMoussa Dembele Celtic'e gidiyomuş ve bonservisi de 6 milyon euroymuş.Bu da güzel bi fırsat transferiydi bizim açımızdan yav![]()
Onun gibisi gelir mi bir daha
Moussa Dembele Celtic'e gidiyomuş ve bonservisi de 6 milyon euroymuş.Bu da güzel bi fırsat transferiydi bizim açımızdan yav![]()
Bende haberi çıktı zannettim.. Kimin ismi düşerse medyaya onu tartışırız en fazla. Gerisi boş muhabbet.alabileceğimiz kanat listesi yaptım.gelson martins bu sezon az şans bulmus.gecen sezonda istatistikleri düşükmüşingilteredende yunusla rekabete girebilecek reis nelsonu buldum
o olunca ne olacakkiBizimkiler cidden uefa listelerini mi bekliyor
Bizimkiler cidden uefa listelerini mi bekliyor
2 eylul gecesi uefa listeleri bildiriliyor. Liste disi kalan topcular ayrilmak isteyebilir belki...o olunca ne olacakki