Mete Kaya
Kırmızı Üye
Falcao gelirken İcardi'den daha formdaydı.Icardiyle 35lik sakat falcaoyu bir tutanlar var Allah akil fikir versin
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao gelirken İcardi'den daha formdaydı.Icardiyle 35lik sakat falcaoyu bir tutanlar var Allah akil fikir versin
Tr den yurtdışına hoca göndermemiz şart.Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Brezilya'dan bir forvet talep etti. (Sabah)
Durağan dediler, hantal dediler geçen Betis'in maçını izledim adam takır takır oynuyordu vallahi hem de baskın bir oyun oynadılar vermedi orta sahayı ...William Carvalho, Betis ile 2026'a kadar yeni sozlesme imzalamis.
Falcao zaten yetenek bakımından Icardi'den çok daha fazla bi adamFalcao gelirken İcardi'den daha formdaydı.
Formla ne alakasi var icardi falcaodan daha iyi demedim zaten biri 29 yasinda kiralik digeri sakat 34 yasinda 3 yillik boru gibi kontratla geldiFalcao gelirken İcardi'den daha formdaydı.
Onlar hiç seferoviçi izlemiş mi kankaPsg reddit, forum vs. dolaştım dün.
Umarım icardi ile başımıza bela almıyoruz.
Aklı hiç futbolda değil ve kilo problemi var diye söylüyorlar.
Adamın ayağına 1 senedir top değmemiş nerdeyse gelip hazır olması Şubat ayını bulur o da tam anlamıyla futbola odaklanırsa magazinsel olaylara girmezse.Psg reddit, forum vs. dolaştım dün.
ben burda icardi eleştirince forum beni linç etti + özel hayatı böyle sorunlu bir insanı türkiyede basın rahat bırakmazPsg reddit, forum vs. dolaştım dün.
Şampiyonluktan vazgeçildi diye okudum.Solbek transferinden vazgeçildi diyorlar.
Falcao gelirken İcardi'den daha formdaydı.
Onun gibisi gelir mi bir daha
hay ağzına sağlık renktaş.gelip tatil yapıp karısını gezdirip gidecek.Adamın ayağına 1 senedir top değmemiş nerdeyse gelip hazır olması Şubat ayını bulur o da tam anlamıyla futbola odaklanırsa magazinsel olaylara girmezse.
Bize skora ve takıma direkt etki edecek bir kanat ve bir forvet lazım öyle karısının emrinden çıkmayan 4 m€'luk oyuncuya ayıracak zamanımız yok