Ferdi Hoşer
Aslan Üye
Bir kaç yerde daha gördüm gönderecekleri topçulara izin vermişler gelmeyin antrenmana diye.
Alkışlayacağımız bir hamle olurÇağlar Söyüncü gelse müthiş olmaz mı?
bizim acelemiz yok , kasıma kadar oyuncunun uyum sağlamasını beklerizOnların Avrupa Kupalarına bildirme gibi bir dertleri var. Bugün onlar için son gün.
Aşırı ağırızts 4 günde bütün kadroyu değişti, dün gece eplde transfer kapandı birkaç saatte FB hemen batsuayiyi bitirdi , bizde hala dransfer yapacaz , yeni nöbette bos geçer gibi , Galatasaray da dransfer bitmez, bitmiyorda zaten
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 yabancı hakkımız var şu an biri forvet biri kanat olarak kullanılacaktır. Türk stoper hem de çağlar gibi bir stoper inanılmaz tatlı olurdu. Ama hayal.Alkışlayacağımız bir hamle olur
ne zamandan beri kurt köpekten korkar oldu?Yalnız korkulmasi gereken bir durum var. Ne derseniz bu yali çocuğu bugun uefa ya bildirim son diye transferleri yapip daha sonrasindaki kalan günlerde bizim her istediğimize salça olup iş bozmaya çalışabilir. O yüzden hizlica bitirmeliyiz transferleri
Bi ara kılıçdaroğlunun sandıktan ana muhalefete oy mu çıkmamıştı abi o geldi aklımaBen oyumu Onur'dan yana kullandim.

Icardi ve sol kanat sozu veriyorum
cüzdan showIcardi ve sol kanat sozu veriyorum