Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
Mal herif, kaşınıyor
Kel deyince millet anlayamaz "Mal" deseydi cozerdik olayi
Mal herif, kaşınıyor
Verdiğin örnekler üzerinden alıntı yaptım. Trabzon ve fener kısa süre içerisinde bitirmesi gereken transferlerini bitirdi. Belki de bu yüzden daha ucuza kapatabilecekken daha pahalıya anlaştı. Buraya kadar gelmiş iken bir iki gün için ödenecek ücretten daha fazla ödemeye gerek yok. Ayrıca bu takım da transfer yaptı. Teknik heyetin de yöneticilerin de yaptığı açıklama Avrupa'daki transfer döneminin kapanmasının ardından bazı imkanların doğabileceği ve bu imkanların beklenilebileceği yönünde idi.bizim acelemiz yok , kasıma kadar oyuncunun uyum sağlamasını bekleriz
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Vasfi Vural Transfer gelmezse beni taşlayabilirler o ihtimale karşı Vasfi açmalıdır benim yerime diyorum reisNobetlerde çok büyük emeği olan normal üyelere jest amaçlı bir şans verilmesinden yanayım
Adaylarim
@Sami Karakoç
@Hasan Çam
@Murat Durmaz
@Emre Zeytinli
@Mason Okan
Geçen sene bjk kadrosu ligin üzerindeydi çok pozisyona girdikleri için kaçırıyordu bu sene fenerde kaçıracak pozisyonu bulursa dua etsinNeyini begeniyormus batshuayinin. Geçen yıl bjk de daha iyisi olsa şampiyon olurdu. Yerine aldıkları weghorst nasıl başladı görüyoruz. 10 üstü gol atmis ama attığı takım üreten Beşiktaş onun yanında 4-5 katı kacırdı. Fener de o kadar pozisyona girecek mi? İlk zorlu maçları konya deplasmaninda görduk feneri. Biz yapsak su transferi yerden yere vururdu.
@Vasfi Vural Transfer gelmezse beni taşlayabilirler o ihtimale karşı Vasfi açmalıdır benim yerime diyorum reis![]()
Mal herif, kaşınıyor
Hakannnnnnn sana nöbet hediye ettim bu mu karşılığı hakannnnnTam @Emre Artemis in nobetine cokmek gunu
Ahbert allaaahhhh
Luyindamayi da gönderir misin ?Icardi ve sol kanat sozu veriyorum