Onur Atar
10 Numara!
Satın alma opsiyonu var mı acaba
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dun prensip anlasmasina varilmis sonra da karisinin isleri varmis Miami'de (makyaj tanitimi) falan ondan dolayi Miami'ye gitmis. Wanda nereye gidiyorsa bunu pesinden surukluyor galiba.Evliya çelebi gibi dolaşıyor 2 gün yerinde dur lan. Niye geldi niye miami'ye gitti
Alikoçistifa tag’ı açılmış bileYalnız batsu açıkladıkları gün Icardi patlatırsak Royal Flush yemiş pokerci gibi apışırlar ha.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Tam bir hanımköylü icardiDun prensip anlasmasina varilmis sonra da karisinin isleri varmis Miami'de (makyaj tanitimi) falan ondan dolayi Miami'ye gitmis. Wanda nereye gidiyorsa bunu pesinden surukluyor galiba.
Wandayi yakından takip ediyorum Miami de markasının açılışi vardı ondan gitmiştir. Wanda da çok mutaassip bir kadın maşallahEvliya çelebi gibi dolaşıyor 2 gün yerinde dur lan. Niye geldi niye miami'ye gitti
Wandayi yakından takip ediyorum Miami de markasının açılışi vardı ondan gitmiştir. Wanda da çok mutaassip bir kadın maşallah
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kesinlikle. Çocuk da yaparım kariyer de diyen emekçi bir hanımefendiWandayi yakından takip ediyorum Miami de markasının açılışi vardı ondan gitmiştir. Wanda da çok mutaassip bir kadın maşallah
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
lanzini bro

seferoviç hariç hepsi son vuruş ustası fakat top onlara nasıl gelecekIcardi, Mertens, Seferovic, Gomis ha
Vay be
Icardi en son 25.07 hazirlik macinda 19 dakika oynamis. Ondan belli saha yüzü görmemis. Son iki mac kadroda bile yokmus. Bu adam gelecek hafta Kasimpasa macinda ilk 11 de olur mu? Yoksa Milli maclar arasi sonrami anca oynar hazir degil diye?