Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
Camiamızın adını şaibe ile anmayalimŞaibeli bir durumda şu an
Camiamızın adını şaibe ile anmayalimŞaibeli bir durumda şu an
@Hayri Cund Biliordum rdaş biliyordum bu savaşı kazanacağını biliyordumBu nöbet bitmeden bir haber düşecek gibi hissediyorum
Takımı burada ciddi gol sıkıntısı çekerken kendisinin tatile gitmesi...herif gelmiş airportta imzayı atıp miamiye tatile gitmiş![]()
Bugünde var TK1834 ama evet dogru fotoda 1 Sep. diyor.1 September diyor. Miami ye gitmiş abim İstanbul aktarmalı..
Sallai yi kim dedieğer doğruysa sallai haberi daha heyecanlandırıcı
Yok artık,icardi ne yedirir sence. Bence en az bir hamburgeri varlan hala pizza yedirecek bi transfer gelmedi ya
Mertensin üstü olmadığını güzel belirtmişler onunla aynı maaşı vererek bu takımın esas yıldızı Mertens çünküBizim erden başkan da market ürünleri gibi maaş veriyor ha, 2.99 milyon. Akıllı adam
Sağlamazsa söver, rahatlarız. Kaybedecek bir şeyimiz yok.
Sallai yi kim dedi
FM severler sabırsızlıkla yeni sezonu bekliyorBence alakası yok çünkü İcardi'nin maaşının çoğunu biz ödemiyoruz PSG ödüyor :red:Mertensin üstü olmadığını güzel belirtmişler onunla aynı maaşı vererek bu takımın esas yıldızı Mertens çünkü
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben fm 22 de almıştım 1 hafta önce bana gülmüştü arkadaş icardiyi almış avel diye. 6 lig maçında 15 gol atınca ben de olmaz bu iş demiştim.d