Burkay Altındall
Aslan Üye
Wanda her yönüyle her yeriyle büyük kadın ciddenHerkes Wanda için İcardi’nin hanımı diyorda sanki İcardi daha bir hanım gibi görünüyor. Wanda da alfa karıymış.
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Wanda her yönüyle her yeriyle büyük kadın ciddenHerkes Wanda için İcardi’nin hanımı diyorda sanki İcardi daha bir hanım gibi görünüyor. Wanda da alfa karıymış.
lan GET senin nobeti de gorduk adam gelmedigi gibi nice topcumuz sakatlandiHCüzere.

Bence İcardi daha büyük bir transferMertensin üstü olmadığını güzel belirtmişler onunla aynı maaşı vererek bu takımın esas yıldızı Mertens çünkü
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelmez gibi..Futboldan anlayanlar olarak icardi değil sallai nöbeti tutuyoruz
Ben fm 22 de almıştım 1 hafta önce bana gülmüştü arkadaş icardiyi almış avel diye. 6 lig maçında 15 gol atınca ben de olmaz bu iş demiştim.d
Yaş olarak bakarsak öyle tabiki ama Mertens İcardinin üstünde bir yıldızdırBence İcardi daha büyük bir transfer![]()
Bencede ama alırsak durağan oyunumuzu canlandırabilir,çok enteresan ve iyi bir oyuncu bence mtda çok beğenmiştimGelmez gibi..
takılıyorum be kardesim deadline in kurbanı olmussun zaten yoksa en az 2 transfer sıkışırdı nöbetelan GET senin nobeti de gorduk adam gelmedigi gibi nice topcumuz sakatlandi![]()
Futboldan anlayanlar olarak icardi değil sallai nöbeti tutuyoruz
takılıyorum be kardesim deadline in kurbanı olmussun zaten yoksa en az 2 transfer sıkışırdı nöbete![]()