- 15 Aralık 2011
- 17.985
- 7.067
- 1.373
Bonuslarla beraber 8 milyon euro aliyormus net galiba.
8.2 demişti nevzhorse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonuslarla beraber 8 milyon euro aliyormus net galiba.
Görmezden gelindim sanırımBende bilmiyorum Wanda artik nasil bir sozlesme yaptiysa. Sampiyonluk primi gibi seyler vardir bence.
Tahminen hepsini alamiyordur yedek oldugu icin eline gecen net 6-7 falandir bence.
Ben nöbet açtığımda seçim olmamıştı yav ne transferi olacaktı.hata varsa modlar duzeltsin lutfen
Transfer Nöbet Defteri 2022/23
https://docs.google.com/document/d/1HqYDhlAj4VAIrui1_r0ofDZSIoLu9vv1/edit?usp=sharing&ouid=107735134044459995249&rtpof=true&sd=true * Credit kap bildirim tarihine gore verilmistir. Hatali girdiler moderator arkadaslar tarafindan duzeltilirse sevinirim. Ilgi gorurse bunu her sene transfer sezonu...www.gscimbom.com
Ekli dosyayı görüntüle 176322
Nbr sergy?sol kanat ve yaratıcı ortasaha almazsa erden timur sınıfta kalır,net
Keramettin kimseye birakmaz yoksa ben acacaktimGörmezden gelindim sanırım![]()
ona ragmen ilk konular daha akiciymis 2-3 gunde dolmus 10bin mesajBen nöbet açtığımda seçim olmamıştı yav ne transferi olacaktı.
sırtımı pışpışlayacak transfer yok henuzNbr sergy?
![]()
Sonumuz şuna benzemesin deGece ruyamda depayi gordum
Sıcaklar sonrası ben
Ekli dosyayı görüntüle 176332
7 gün kala bu kadar aksiyonu başarıyla yapacak yönetimi ayakta alkışlarım.gomis giidyosa moise kean gelsin
Tek doğru cümle yok hepsi yalanAttila Szalai cephesinden Fenerbahçelileri sevindirecek haber geldi. Macar stoper, Rus ekibi Zenit'in görkemli teklifini geri çevirdi.
Aslında, sarı-lacivertli kulüp de Zenit ile prensip anlaşmasına varmıştı. Kulüpler ‘bonus'lar hariç 21 milyon Euro'ya el sıkışmıştı. Fakat Zenit, Szalai'yi ikna edemedi. Dört yıl için performans primleri hariç 10 milyon Euro'luk öneriyle gelen Ruslar, ‘Hayır' yanıtı aldı.
Attila Szalai, Rusya'da oynamak istemedi. Ayrıca Jorge Jesus'un kalması yönündeki telkini de etkili oldu.