Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence hocayla erden başkan anlaşamadı orta saha konusuda. Başka bir şey gelmiyor aklıma sıkıntılı bi durum var
Ben bu durumu transfer sezonunun başından beri düşünüyorum açıkçası. Alınan bazı isimlerden Okan Hocanın memnun olmadığına eminim. Özellikle Rashica transferinde ayyuka çıktı olay. Erden Timur isteseydi alırdı Rashica'yı. Buna karşın her mikrofona söylemişti Okan Hoca Rashica isteğini. Erden Timur işler az biraz kötü giderse gönderir Okan Buruk'u.

Veratti Arabistan'a, Gravenberch Liverpool, Fofana kulübünde kalıyor, Amrabat United ihtimali devam ediyor... Bu işin sonu umarım Ndombele olmaz hakikaten tüm emeklere yazık olur.
24 saatleri var utd nın o süre içinde alamazlarsa alırız amrabatı gibi.

veratti hala psgde gözüküyor

vallah billah bize bu adam lazım ya

bu ulan bu

ne işin var katarda daha yeni 30una girdin

Allahım bir mucize olsun şu adam buraya gelsin

torreira gibi yüreği ile oynayan adam

o bizi biz onu uçururuz ya
50m euro'ya gidiyor Katar'a.

transfer yapamazsak,ortasahasız lige devam edelim uefayada cok tesekkurler insallah seneye diyebiliriz

Amrabat olmazsa Partey fener Ndombele bize gelirse oluşacak yangın tarih boyunca görülmemiş bir yangın olabilir. Çok kritik süreç olacak fenerle aynı mevkiye oyuncu arıyoruz yönetim Şampiyonlar ligi faktörünü umarım doğru kullanır kullanamazsa tüm sezonun boşa gitme ihtimali epey var.
3 ayda alamadigimiz orta sahalari 3 günde nasil alacagiz acaba?

Veratti Arabistan'a, Gravenberch Liverpool, Fofana kulübünde kalıyor, Amrabat United ihtimali devam ediyor... Bu işin sonu umarım Ndombele olmaz hakikaten tüm emeklere yazık olur.
Ndombele bize düşerse öp başına koy. Biz herifi istemiyoruz da, Inter filan istiyor zaten. Dua edelim de kimse almasın. Piyasada alabileceğimiz adam yok şakasız.

Hafta sonuna kaldı iş...

diger isimlerin aslı astarı var mıydı ki? aylarca de paul felix konusuldu. bırak thuram da konusulsun.
Yoktu da, de paul 30a dayandi, felix kafadan sakat filan bir ihtimal oluru var gibiydi o isimlerin

ama thuram genc potansiyelli 40m piyasa degeri olan ve takiminda full oynayan topcu. Hangi polyanna alabilecegimizi dusundu onu merak ettim

50m euro'ya gidiyor Katar'a.

bizde biliyoruz bir mucize peşindeyiz

bu arada yengede kütür kütürmüş

IMG_1676.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt