- 18 Ağustos 2023
- 212
- 92
- 73
Ne güzel vurmuş. Şöyle vuran bir oyuncumuz yok.
Güdümlü füze yazmışlar.. rakipten sekiyor işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne güzel vurmuş. Şöyle vuran bir oyuncumuz yok.
Sanmıyorum yabancı transferini yaptıktan sonra da onu gönderebiliriz TR 15'i ne kadar, Arabistan'da 20'sine kadar süre var nede olsa.Midstjo’ya kulup ariyoruz büyük ihtimal
O gitmeden yabanci transfer mümkün degil
ŞL'de contayı yakarızYavas yavas kendimizi hazirlayalim
Orta saha rotasyonumuz bu sekilde olacak gibi
Torreira-Oliviera-Demirbay-Eyup Aydin-Midstjo
Herhangi bir transfer yapilirsa midstjo ile yer degisir
Ndidi ile Etebo mu kıyaslandı ben mi yanlış gördüm
O kadar da değil
Şu sınır olmasa de Gea'yı kesin alırdık he
Yerleşebilmezeyüp aydın söylendiği kadar iyiyse 11'e yerleşebilir mi ?
Ndidiye 15 milyon falan bonservis vermek çok riskli olur, düşüşe geçen aftikalılar zor toparlıyor bu da yaşla ilgili sanırım. Ama tarz olarak doğru transfer, defansif iş yapacak oyuncuya ihtiyacımız var, Toreraya da ikamede olur bizim için.Ne anlatıyonuz abi Etebo falan. PL hiç mi izlemediniz
Ha deseniz ki bu adam geçen sezon kötüydü, diz sakatlığından iyi dönmedi, Afrika doğumlu olması ve 26 yaşında birden performansının düşmesinden dolayı endişeliyiz anlarım
Ama belki de sadece biraz zamana ve mekan değişikliğine ihtiyacı vardır. Dünyada top kapma ve top kesme konularında bir numaralı adam olabilir. Kötü bir pasör de değil, acayip çalışkan, havada çok iyi ve iyi bir atlet. Daha ne olsun
Ofansif olursa Torreira olmadığı maçlarda rakiplere buyrun efendim deriz o yüzden kesinlikle defansif + top kullanabilen biri olmalı.
40 yoksa bile 30+ garanti vardırNdidi için Leicester forumlarında bu adam 40 yaşında olmalı falan yazmışlar. Çok ağırlaştı diyorlar. Gelirse umarım iyi çıkar aylardır beklediğim 8, böyle bir profil değildi.