Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alacağımız orta saha sadece orta saha olmayacak takıma seviye atlatırsa seneye Boey 20 m euro değil 30 m euro Nelsson'da aynı şekilde değeri 30 m euro olabilir ya da diğer oyuncuların değerleri daha da artacak. Yaptırımı sağlam yapmak lazım Şampiyonlar ligi CV'si önemli Bayern deplasmanı ve Manchester deplasmanı alıancak sonuçlar oyuncularımıza olan ilgilerini daha da arttırır.

Valla ben hala Ramos'u istiyorum. Ha 5, 10,20,50m bile versek. En begendigim oyuncu CR7'dan sonra. Tam liderlik. Adamin takimdaki etkisini bile hayal edemiyorum

Hersey olumlu giderse gecen sezon oldugu gibi yine son dakika transferler gelir

Ama isler herzaman yolunda gitmiyor bunu hesaba katmak lazim

Yani dogru transfersiz kapatirsak bu dönemi sürpriz olmaz

Mesela sanchez gelir orta sahaya firsat cikmaz kaan’i orta sahaya atariz gibi düsünce de olabilir

Az kaldi zaten hersey belli olacak

Ay saklandığı yerden çıkınca transferler açıklanacak

-serg

Sevilla Ramos olayına giriştiyse adamlar Ramos öncesi Nelsson denedi son günde.

İş iyice sıkıcı hale geldi. Çok garip bir noktadayız. 30 saat kaldı bitime ve hala bir ses yok.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stopere gerek yok,Okan Hoca'ma bir orta saha alın, adam çıldıracak.Artik orta saha yok sorusuna kimse yok,ben varım diyor, şakaya vuruyor! Son gün Breivic'e fitim ben!

Bugün de isim dusmezse, artık Avrupa listesine adam yazilmayacak demektir, muhtemelen biz zaten gruptan çıkamayız, bu kadro en azından 3. Olur diye hesap yaptilar

bence de. yabana atılmaması gereken adamlar bunlar. çok fazla kötü yorum dolaşıyor sosyal medyada ama yersiz bence. aynı şekilde ndidi.
morutanı,cicaldauyu öven adamlar geçen sene ali akmanı isteyenler sanchez ve ndombeleyi begenmıyor..Erden Timur beklentıyı çok yukselttı kim gelse begenılmeyecek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt