Berk Altuntaş
Parçalı Üye
- 29 Nisan 2019
- 4.613
- 2.684
- 1.198
Yarın geceyi iple çekiyorum. Birileri gelsin ya da gelmesin fark etmez. Şu iğrenç süreç bitsin yeter ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan özkan'ı kaybettik
Arkadaşlar şuan kovaladığımız isimi açıklıyorum. Muhtemelen 8 numaralar bittiyse bile bu adama bağlı açıklamıyorlar.
Dün galasevgisi aşağıdaki tweeti attığına göre
Ve bugun Samoş
Şu tweeti attığına göre hem İtalya’dan hem Eyüp Aydın’ın beklemesine sebep olacak yerli tek yatırım Juve’den Kenan Yıldız’dır.
Bizimkiler kiralamaya anlaşıp satın alma opsiyonunda rakam işini çözmeye çalışıyorlardır. 10 no pozisyonuna yerli çözmüş oluyorsun ve Okan Hoca’nın istediği işleri yapabiliyor .
ne 10 bin olmuşOha 10 bin olmuş bile
NöbetÇ
ne 10 bin olmuş
Yarın geceyi iple çekiyorum. Birileri gelsin ya da gelmesin fark etmez. Şu iğrenç süreç bitsin yeter ki.
Kiralayabilirsin, adamın oynaması Juve’nin işine, 10 numarada yerli wonderkid oynatmak senin işine gelir?Sözleşme uzattı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sakin olmalsın taha eker bi timeout al kendineKiralayabilirsin, adamın oynaması Juve’nin işine, 10 numarada yerli wonderkid oynatmak senin işine gelir?
Yusuf Demir geldiğinde hanginiz bekliyordunuz moruks? Barcada forma giymiş wonderkiddi.sakin olmalsın taha eker bi timeout al kendine
Şampiyonlar ligine en son yarın geceye kadar oyuncu yazdırabiliyoruz. Yarın geceden sonra gelen adam ligde rotasyon için yerli olur ancak. Onun da benim gözümde çok önemi yok.Transfer 15 eylüle kadar sürüyor
Zielinski ile uğraştığımıza %99 eminim olur olmaz bilemem deZielinski bakhmut oblastından kalkmış gelmiş hee