Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paredes iyi ki olmamis, daha dinamik enerjik takimi atesleyen topcu lazim orta sahaya

Bana ramos ya da sanchez farketmez normalde,siz sevinin diye ramos istiyorum

Ne kadar muhabir varsa hiçbiri birşey bilmiyor ancak oyuncu geleceği zaman sağdan soldan bilgi toplayip birşeyler söylüyorlar.Transferin son günü olmuş hiç mi haberiniz olmaz.Ancak Galatasaray 2 transfer yapacak lafı onu zaten Okan hoca da söyledi taraftar da biliyor.

Yav kenan yıldız kim de kiralık gelip galatasarayda ilk 11 oynayacak bir tane maçı mı var adamın, bizde süre falan alabilecek seviyeye yakın bile değil
Geleceğe yönelik yatırımlık düşünülebilir, o da bizi aşar, JJ den genç oyuncu almak kolay değil. Kiralık filan da gerek yok, dediğin gibi...

Tamam ben de onu diyorum gelmeden önce Demir’i de yazsam son gün gelir mi diye auv galan yazacaklardı.

Ekli dosyayı görüntüle 218710

Juve şu rotasyonun arkasında Şaban gibi beklemesindense İcardi’nin arkasında CL rotasyonuna girsin istemez mi sence? Senin de yerli sorununa ciddi çözüm. Neden kiralayamasın?

Eyüp için ise adamı Bayernden getirip sen ortasahadaki son tercihsin diyemezsin rotasyonda. Adam demeyecek mi Kenan’ı oynama garantili kiraladıysan beni niye aldın diye?
Oha 6tane merkez orta sahalari var adamlarin. Salsinlar mckennieyi bu iş sulh icinde cözulsun

Niye kimseyi almiyoruz?
işin goy goyu bir yana umarım "son dk da fiyatı arttırdılar - sonra tekrar arttırdılar ... yok başkalarıda teklif vermiş" tarzında cümleleri duymayız.

harbi çok sinirini bozar taraftarın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt