Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Raşit konusunda hocanın ne demesini bekliyordun.Yönetimle ters mi düşmeliydi.Bizim ülkede o biraz sıkar.Şunu demesinimi bekliyordun:En çok istediğim oyunculardandı yönetim sallıya salllıya salllıya almadı.Ellerine sağlık ne güzel almadılarmı diyecekti?
Gedson u hatırlattı diyemiyorsunBreivik de önemli bana biraz Sasa Ilıc'ı hatırlattı, ceza sahasına koşuları, rakiplerin arasından çıkması, aralara güzel atması, verkaç yapması, topsuz gol koşuları...
Gedson skorer değil fakat Sasa Ilıc skorerdi direk rakip ceza alanlarına çok girer dar alandan müthiş çıkardı bence aradığımız rotasyon profili olabilir. Gedson olsa 8 numara oynatırdık ama Hojbjerg ya da Amrabat ihtimali varken Gedson'u aramam bile.Gedson u hatırlattı diyemiyorsun![]()

ne yapacağı belli olmaz bunun
İkisi de gelmez...Gedson skorer değil fakat Sasa Ilıc skorerdi direk rakip ceza alanlarına çok girer dar alandan müthiş çıkardı bence aradığımız rotasyon profili olabilir. Gedson olsa 8 numara oynatırdık ama Hojbjerg ya da Amrabat ihtimali varken Gedson'u aramam bile.![]()
Yav adam portodan 2.5 alıyordu zaten. Gören duyan da zannedecek ki 1 milyon falan alıyordu bize geldi 2.9 almaya başladıHojberg + Breivik kiralık zorunlu ops. al , Sergio'yu gönder işte bu kadar basit.
Ama Sergio böyle yağlı sözleşmeyi hiç bir yerde bulamaz.
Renkdaş, Ramos transferi hakkında ne düşünüyorsun?amrabat gel yarım devre oyna 30 serbest kalma bedeli koyalım devrede uniteda gitttttttttt
Tabiiki iyi olmadı.Ama birde şuaçıdan bak 9.750e odemişler biz veremezdik ki o parayı.Hiçbir şey demesini beklemiyordum..Ne gerek var rasiti istiyoruz demeye ? Adam 2 hafta sonra kargalara gitti daha mı iyi oldu boylesi
Yok yine Amrabat'ı alırdım Manu'ya biz Oliveira salalım.Manu McTominayı salacakkkk